Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Άρης = Καϊμακόγλου ή… Λάνγκφορντ : 2!

Όχι, δεν πρόκειται για εξίσωση… Πρόκειται για μια αλήθεια που καταδεικνύει τη σημασία και την αξία της νίκης του Άρη επί της πανάκριβης Ούνιξ, μέσα στο Καζάν για το Eurocup.

Άρης = Καϊμακόγλου ή… Λάνγκφορντ : 2

Πρόκειται για έναν άθλο, η σημασία του οποίου αποδεικνύεται με μια ματιά στους… ισολογισμούς των ομάδων. Και δίχως υπερβολή, το μπάτζετ του ρωσικού κλαμπ από το Καζάν είναι περίπου δεκαπλάσιο από αυτό των «κίτρινων».

Για να το κάνουμε πιο λιανά, ολόκληρο το ρόστερ του Άρη κοστίζει όσο περίπου ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο… μισός Κιθ Λάνγκφορντ.

Πιο συγκεκριμένα, το δυναμικό των Θεσσαλονικέων (με βάση τα ετήσια συμβόλαια των παικτών του) δεν ξεπερνά τις 900.000 ευρώ. Από αυτό το ποσό δεν απέχει πολύ εκείνο που εισπράττει ο Έλληνας φόργουορντ της Ούνιξ, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει λαμβάνειν τα διπλάσια για τη φετινή περίοδο.

Στο παρκέ, ωστόσο, δεν παίζουν μπάσκετ τα χρήματα. Και ο φετινός Άρης μπορεί να έχει χτιστεί σε στέρεες οικονομικές βάσεις, αλλά τα χρήματα του Νίκου Λάσκαρη φαίνεται πως ξοδεύτηκαν με σοφία και σύνεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: