Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Για πάντα στην Μπάρτσα ο Μέσι!!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα διέψευσε κάθε σενάριο που θέλει τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίζει σύντομα στην Αγγλία.

Για πάντα στην Μπάρτσα ο Μέσι
«Σκουπίδια» χαρακτήρισε τις όποιες φήμες αναφέρουν αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα με τελικό προορισμό την Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο Νο1 στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο πρόεδρος των Καταλανών έχει εντελώς διαφορετική άποψη: «Είναι ντροπιαστικά τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ο Μέσι δεν πάει πουθενά. Αναρρώνει από τον τραυματισμό του και ελπίζει να είναι παρών στο El Clasico (21 Νοεμβρίου)».

Σύμφωνα με τον Μπερτομέου, τόσο ο Μέσι όσο και ο πατέρας του, δεν μπορούν καν να φανταστούν το ενδεχόμενο να παίξει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σε άλλο σύλλογο: «Η σχέση μας με την οικογένειά του είναι άριστη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο που τον δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια και η ώρα των διαπραγματεύσεων δεν έχει έρθει ακόμα».

Ο Μπερτομέου αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα του Μέσι με την εφορία της Ισπανίας και τις κατηγορίες περί φορολογικών ατασθαλιών που αντιμετωπίζει ο ίδιος και ο πατέρας του: «Ο Μέσι είναι πολύ θυμωμένος με την Ισπανική εφορία. Είναι λάθος όσα έχουν δημοσιευτεί εις βάρος τους. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος από τους λογιστές του, θα πρέπει να πληρώσουν όπως όλοι. Όμως ο Μέσι αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, όπως όλοι μας άλλωστε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: