Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Δεν κρατιέται ο Πογέτ!

Έπιασε δουλειά πριν καν υπογράψει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ. Σήμερα η συνάντηση με Μελισσανίδη, αλλά είναι απίθανο να χαλάσει η δουλειά. Ποιους συνεργάτες φέρνει και πώς πέρασε τη χθεσινή μέρα.

Δεν κρατιέται ο Πογέτ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει με ένα ποσό κοντά στις 600-700 χιλ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας στη συνέχεια. Ο Πογέτ θα φέρει μαζί του δύο συνεργάτες που γνωρίζει καλά, τον Μαουρίτσιο Ταρίκο και (πιθανότατα) τον Αντόνιο Πίντους. Με τον πρώτο ήταν συνεργάτες και σε Μπράιτον και Σάντερλαντ μετά τη θητεία τους ως συμπαίκτες στην Τότεναμ και ειδικεύεται στο αμυντικό κομμάτι, ενώ τον δεύτερο, που είναι γυμναστής με θητεία σε ομάδες όπως Γιουβέντους, Ουντινέζε, Παλέρμο, Γουέστ Χαμ, Μαρσέιγ και Μονακό, είχε ως παίκτης στην Τσέλσι και μετά τον πήρε στη Σάντερλαντ. Υπάρχει σκέψη να προστεθεί στο τιμ κι ένας Έλληνας τεχνικός που θα βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία με τους παίκτες, ειδικά τους γηγενείς.

Ο Πογέτ δείχνει έτοιμος για δουλειά και δεν χάνει λεπτό. Ενδεικτικό είναι πώς ήρθε στην Ελλάδα έτοιμος για εγκατάσταση και δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο πριν πιάσει δουλειά. Παράλληλα μετά τους αγώνες που είχε ήδη δει πριν έρθει στην Αθήνα, παρακολούθησε όχι μόνο το ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη, όπως σας μετέφερε το sport-fm.gr που το παρακολούθησε μαζί του, αλλά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, μιας και οι «πράσινοι» είναι ο προσεχής αντίπαλος της «Ένωσης». Ο «Γκας» θέλει να αρχίσει αμέσως προπονήσεις και να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά το πιθανότερο είναι εκεί να βρίσκεται ΚΑΙ την Κυριακή ο Στέλιος Μανωλάς.

*Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Μπαρόχα (κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους) και Σιμόες (διάταση στο δικέφαλο), που εφόσον δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα αντικατασταθούν από τον Ανέστη και τον Κορδέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: