Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η…«Εθνική ελπίδων» και το ντέρμπι με το αβαντάζ ήδη στον ΠΑΟ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τα παιχνίδια του Κυπέλλου, σε σχέση και με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος!

Η…«Εθνική ελπίδων» και το ντέρμπι με το αβαντάζ ήδη στον ΠΑΟ!
• Πως αντιμετώπισαν οι μεγάλες ομάδες τα παιχνίδια του Κυπέλλου, ξέροντας ότι έχουν να δώσουν δύσκολα ματς το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα; Ας θυμηθούμε: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Bέροια-Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ..

• Ο Μάρκο Σίλβα έβαλε στον Ολυμπιακό κατά του Πλατανιά τρεις έμπειρους (Τσόρι, Σαλίνο, Ντα Κόστα), άλλους τέσσερις από 24 ως 26 ετών (Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Πάρντο, Πουλίδο) κι άλλους εφτά με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια! Καπίνο 21, Βούρος 20, Τσιμίκας 19, Ζντιέλαρ 20, Τζανδάρης 22, Κολοβός 22, Γιαννιώτας 22. Εθνική Ελπίδων!!! Με τον Ολυμπιακό στο α΄ ημίχρονο να ξεπερνάει και τον κακό εαυτό του! Με τις τελικές να είναι 3-5 (!!!), τα κόρνερ 1-2 (!) και την κατοχή μπάλας 51-49! Να σας υπενθυμίσω τι έγραφα χθες στην στήλη, πολλές ώρες πριν το ματς και με τίτλο, «ο Ολυμπιακός δεν έγινε Μπάγερν»…

• Ο Αναστασίου στον Παναθηναϊκό έπαιξε κι αυτός με αναπληρωματικούς. Το ροτέϊσον δεν ήταν τόσο…εξτρίμ, αλλά ήταν πράγματι εκτεταμένο, με μόνο δύο βασικούς στην ενδεκάδα. Ο Νίνης έκανε τη διαφορά, ο Λεβαδειακός έπαιξε και με πιτσιρικαρία και έγινε για φέτος κανονικός πελάτης στη Λεωφόρο, με συνολικό σκορ 6-0 σε δύο ματς!..

• Ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ είχε ένα μείγμα βασικών κι αναπληρωματικών. Και στο τέλος έβαλε και τους Μακ, Ροντρίγκες για να πάρει τη νίκη με τα δευτερότριτα του Πανθρακικού στην Τούμπα.

• Ο Μανωλάς στην ΑΕΚ, που ήταν κι άτυχη με την κλήρωση αφού παίζει εκτός έδρας και με τη Λάρισα, το πήγε αλλιώς. Παρέταξε τη βασική ενδεκάδα, με εξαίρεση Μάνταλο, Ντιντάκ κι Αραβίδη. Είτε το έκανε γιατί ήθελε να καταγράψει πως με τον ίδιο στον πάγκο η ΑΕΚ έκανε μόνο νίκες και δη σημαντικές (5-1 τον Ηρακλή, διπλό στην Ξάνθη, εκεί που στο πρωτάθλημα ο Δέλλας έφερε 0-0), είτε γιατί αποτελεί πολιτική του συλλόγου ότι το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο, ίσως τον πρώτο, άρα το βλέπει ως δευτερεύων ότι η ομάδα θα πάει να παίξει στη Λεωφόρο πιο κουρασμένη, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, που φρέσκαρε όλη του την ενδεκάδα.

• Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε πόσο θα αντέξει την Κυριακή η ενδεκάδα της ΑΕΚ των τριών αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα, απέναντι στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού των δύο αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα-και χωρίς ταξίδι στην Θράκη μεσοβδόμαδα οι πράσινοι. Και γηπεδούχοι-άρα με αβαντάζ από πολλές πλευρές. Ήδη διαβάζω στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ότι μετά τους Αραβίδη, Ντιντάκ είναι αμφίβολος κι ο Μπαρόχα, τραυματίας από χθες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: