Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ομολόγησε ο Γκασκόιν!!


Ο Πολ Γκασκόιν ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου πως απειλούσε την πρώην σύντροφό του, καθώς και πως ξυλοκόπησε έναν φωτογράφο.

Ομολόγησε ο Γκασκόιν
Ο Πολ Γκασκόιν έχει καταφέρει να μείνει για αρκετό καιρό μακριά από μπελάδες, αλλά οι αμαρτίες του παρελθόντος ακόμη τον καταδιώκουν.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος παρέστη σε δίκη, όπου ομολόγησε ότι απείλησε την πρώην σύντροφό του, Αμάντα Τόμας, αλλά και ότι ξυλοκόπησε έναν φωτογράφο επειδή τον απαθανάτισε σε στιγμή που ο ίδιος δεν το επιθυμούσε και εν συνεχεία αρνείτο να του παραδώσει την κάρτα μνήμης της κάμεράς του.

Ο «Γκάζα» είχε γράψει απειλητικά μηνύματα σε βάρος της Αμάντα Τόμας και μάλιστα τα είχε δημοσιοποιήσει και στο Twitter. «Θα σε καταστρέψω, θα σε πλακώσω στο ξύλο, θα έρθω από τη δουλειά σου αύριο», ήταν μερικές από τις απειλές του σε βάρος της.

Ο δικηγόρος του 48χρονου Γκασκόιν ζήτησε ο πελάτης του να αντιμετωπιστεί με επιείκεια, μιας και κάνει προσπάθεια να ξαναβρεί τον εαυτό του και δεν έχει πιεί αλκοόλ εδώ και πάνω από ένα χρόνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: