Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Περπέρογλου: «Πάλι δυνατός ο Παναθηναϊκός»!

Μετά από μια περίοδο ύφεσης, ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι ισχυρός, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου. Πώς εξήγησε την αντιπάθεια του κόσμου του «τριφυλλιού» στο πρόσωπό του.

Περπέρογλου: «Πάλι δυνατός ο Παναθηναϊκός»

«Για μας θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια δεν ήταν όπως ήταν παλαιότερα, αλλά τώρα έχουν μια νέα ομάδα που είναι πολύ δυνατή. Το πιο σημαντικό για μας είναι να νικάμε στην έδρα μας και αυτό θέλουμε και σε αυτό το ματς», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν και παίζουν με μεγάλη συνέπεια και αυτοπεποίθηση. Όλη η ομάδα περιστρέφεται γύρω από τον Διαμαντίδη, αλλά διαθέτουν κι άλλους καλούς παίκτες, όπως ο Νικ Καλάθης που είναι ένας παίκτης με μεγάλο μέλλον και θέλει να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Μαζί με τον Διαμαντίδη είναι οι δύο παίκτες που θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο για να νικήσουμε».

Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα είπε: «Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και είναι δύσκολο να πούμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες, αφού καμία δεν έχει πάρει την τελική της μορφή. Κι εμείς ακόμη δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, κάτι που επηρεάζει τη χημεία μας, αλλά πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Σχετικά με τη δική του προσαρμογή ανέφερε: «Προσωπικά αισθάνομαι άνετα εδώ. Βρίσκομαι σε ένα πολύ επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Ελπίζω να προσαρμοστώ καλύτερα στα συστήματα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα στη συνέχεια».

Τέλος, σχολιάζοντας γιατί δεν έχει πολλές συμπάθειες στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα και στις δύο ομάδες αυτές ομάδες, κατέκτησα τίτλους μαζί τους, όπως αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό πιο πρόσφατα και ίσως γι’ αυτό να μη με συμπαθούν τόσο στον Παναθηναϊκό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: