Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ούτε στοίχημα με ball boy δεν κερδίζει ο Μουρίνιο!!

Δεν του φτάνουν τα πρόστιμα που του επιβάλλει η FA, ο προπονητής της Τσέλσι έχει να πληρώσει και αλλού χρωστούμενα.

Ούτε στοίχημα με ball boy δεν κερδίζει ο Μουρίνιο!
Είναι να μην σε θέλει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο διανύει περίοδο μεγάλης γκαντεμιάς και όπως όλα δείχνουν χάνει ακόμα και πιάνο να παίξει θα χάσει… Λίγο πριν τον αγώνα της Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ ο πορτογάλος τεχνικός έβαλε στοίχημα με ένα από τα ball boys των Σφυριών αλλά ούτε και εκεί είδε χαρά.

Σύμφωνα με την Mirror, βρισκόμενος στη φυσούνα λίγο πριν το ζέσταμα των ομάδων, ο Ζοσέ άκουσε μια φωνή δίπλα του: «Σήμερα θα σας νικήσουμε!» αλλά δεν έδωσε σημασία. Φαίνεται όμως ότι το ξανασκέφτηκε και μερικά λεπτά πριν την έναρξη, γύρισε στη φυσούνα και απευθύνθηκε στα ball boys της Γουέστ Χαμ: «Ποιος το είπε αυτό;» ρώτησε. Ένας πιτσιρικάς σήκωσε το χέρι και φώναξε: «Εγώ». Και τότε μπήκε το μεγάλο στοίχημα: «Αν κερδίσει η Τσέλσι θα μου δώσεις την φανέλα σου. Αν κερδίσει η Γουέστ Χαμ θα σου φέρω μια φανέλα της Τσέλσι υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες».

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει αν «πλήρωσε» το στοίχημα άμεσα, καθώς είχε να διαχειριστεί μία ακόμα ήττα της Τσέλσι, τους δημοσιογράφους και τη φήμη περί αποχώρησής του από την ομάδα. Ωστόσο ο Μουρίνιο δεν φαίνεται να αφήνει χρωστούμενα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: