Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τους ξέρανε ο Λίτα!! (video)

Δείχνοντας μεγάλη ψυχή και με μια γκολάρα του Λίτα λίγο πριν το φινάλε ο ΑΟ Χανιά επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στη Μαγνησία, κάνοντας ανατροπή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Τους ξέρανε ο Λίτα! (video)
Μεγάλο «διπλό» (2-1) έκανε ο ΑΟ Χανιά στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Ολυμπιακού Βόλου, φθάνοντας σε ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Σκοπελίτης στο 44’, ισοφάρισε ο Σάντσερσον με σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ ο Λίτα στο 90’ «κάρφωσε» με δυνατό-πανέμορφο σουτ τον Δασκαλάκη.

Βαθμολογία 3ου ομίλου
ΠΑΟΚ 3
ΑΟ Χανιά 3
Ολυμπιακός Βόλου 0
Πανθρακικός 0

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0
(72’ Πέλκας, 86’ Μακ)
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Χανιά 2-1
(44’ Σκοπελίτης-70’ Σάντερσον, 90’ Λίτα)

Επόμενη αγωνιστική (2η)
ΑΟ Χανιά-ΠΑΟΚ
Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά 18 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για την Football League (στο ίδιο γήπεδο), στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Τσιάρα στο 76ο λεπτό.

Το σκηνικό έμοιαζε να κυλάει με τον ίδιο τρόπο έως το 70’ και φαινόταν ότι η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου θα έφθανε στη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση πλαγίου του Μοράν από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπλάζιτς. Ακολούθησε έντονη διαμαρτυρία όλων των παικτών των φιλοξενούμενων που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και του τεχνικού τιμ, καθώς θεωρούσαν ότι το πλάγιο εκτελέστηκε πολύ πιο μπροστά από το σημείο όπου βγήκε η μπάλα εκτός.

Είκοσι λεπτά περίπου πριν το τέλος ο Σάντερσον δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Ωστόσο, τα Χανιά δεν έφυγαν μόνο με έναν βαθμό από τον Βόλο, αν και αυτό δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού για τους Κρητικούς έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αρκετά μακριά από το τέρμα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που ήταν και λίγο έξω από την εστία του δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: