Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

«Παίζουν στον Ολυμπιακό…»

Καμία φορά δυναμικότητας ανάμεσα στους παίκτες που συνήθως παίζουν στον Ολυμπιακό και εκείνους που αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Πλατανιά δεν διαπίστωσε ο Άλκης Δημήτρης όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Παίζουν στον Ολυμπιακό…»
«Το να είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σημαίνει πως ο αντίπαλος ή ο θεατής δεν βλέπει μεγάλες διαφορές με τους βασικούς και τους υπόλοιπους παίκτες», ήταν το σχόλιο του Άλκη Δημήτρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Μάρκο Σίλβα στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος αμυντικός στην εκπομπή «Με στιλ αθλητικό» με τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τα τελευταία αποτελέσματα του Πλατανιά: «Βρισκόμαστε σε πολύ κατάσταση, όμως αυτό συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς το βλέπουμε από μέσα και παρακολουθούμε την απόδοσή μας, τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε. Από την αρχή γίνεται μία καλή προσπάθεια».

Για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό: «Το μόνο που είπαμε ήταν να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να χαρούμε το ματς. Τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και είχαμε φάσεις. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία».

Για τη χθεσινή ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Σίλβα: «Το να είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σημαίνει πως ο αντίπαλος ή ο θεατής δεν βλέπει μεγάλες διαφορές με τους βασικούς και τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή στα Χανιά: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, θέλουμε να το κερδίσουμε για να έχουμε καλή ψυχολογία. Έχουμε πολύ ανάγκη τους βαθμούς και ελπίζουμε να έρθει η νίκη για την ομάδα μας».

Για το μέλλον του: «Όσο έχω υγεία και δυνατότητα να μπορώ να αγωνιστώ σε αυτό επίπεδο, ακολουθώντας το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Για τον Δημήτρη Κασωτάκη και την εμφάνισή του: «Δεν ξέρω αν ήταν να φύγει, δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Τον ξέρω αρκετά χρόνια, επειδή ήταν στην Κ20 του Πλατανιά. Έχει δείξει καλά στοιχεία για αυτή τη θέση. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: