Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Νέος… τιμονιέρης στον Παναιγιάλειο!!

Ο Τζαναβάρας έφυγε, ο Μαραντάς ήρθε. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την πρόσληψη του δεύτερου στην τεχνική ηγεσία.

Νέος… τιμονιέρης στον Παναιγιάλειο
Μπήκε σε νέα εποχή ο Παναιγιάλειος. Η μελανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος δε μπόρεσε να οδηγήσει σε επιτυχίες τον σύλλογο.

Ο νέος κόουτς των Αιγιωτών έχει διαπράξει σημαντική πορεία ως παίκτης, ενώ ως προπονητής τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί σε αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά. Ο Ξανθιώτης τεχνικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, ύστερα από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα.

Ο Γιώργος Μαραντάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1973 στα Μάγγανα της Ξάνθης και εκεί πρωτοξεκίνησε ποδόσφαιρο στους μικρούς της Σκόντα Ξάνθης. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα επί 17 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Δόξα Ξάνθης, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Έπειτα συνέχισε σε Αναγέννηση Σερρών και Λαμία, ενώ έχει συνεργαστεί και με Καβάλα, Φωκικό, Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ηρακλή Ψαχνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO, ενώ συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της UEFA.

Η «πρώτη» του «μελανόλευκου» πλέον προπονητή, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με το βλέμμα στραμμένο στο Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: