Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τα «κέρδη» του Τούντορ!!


Ικανοποιημένος από την εικόνα ορισμένων παικτών που έδωσε ευκαιρίες έμεινε ο Ιγκόρ Τούντορ, ύστερα από την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού στην Τούμπα. Τι δεν άρεσε στον Κροάτη τεχνικό.

Τα «κέρδη» του Τούντορ
Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον ΠΑΟΚ η νίκη επί του Πανθρακικού για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ακολουθεί το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς, έστω και δύσκολα, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και μπήκαν με το… δεξί στη διοργάνωση, έχοντας πάρει το μάθημά τους από τον περσινό αποκλεισμό.

Ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα ορισμένων παικτών που έδωσε ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, όπως ο Γκολάσα που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στο αρχικό σχήμα ως δεξιός χαφ και στο δεύτερο πέρασε στον άξονα και «έδωσε περισσότερη ποιότητα», όπως τόνισε ο Κροάτης.

Παράλληλα, ο Σάμπο άλλαξε θέση με τον Ισραηλινό και έπαιξε στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, «κάτι που μπορεί να δούμε και στο μέλλον», σύμφωνα με όσα είπε ο 38χρονος τεχνικός.

Ένας ακόμη παίκτης που άρεσε στον Τούντορ ήταν ο Χαρίσης, ενώ ο Σκόνδρας έπαιξε για πρώτη φορά ως αντι-Τζαβέλλας «Ήταν ευχάριστη έκπληξη, μου έδειξε ότι πάντα μπορώ να ποντάρω πάνω του», τόνισε.

Ωστόσο, ο Κροάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναγνώρισε πως ο Μακ και ο Ροντρίγκες έδωσαν αυτό που έλειπε από την ομάδα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: