Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

«Μπήκαν» Καμπιάσο και Ντουρμάζ!!

Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια τέθηκαν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τζίμι Ντουρμάζ. Θεραπεία ξεκίνησε ο Τσόρι, ο οποίος υπέστη μία ελαφριά θλάση.

«Μπήκαν» Καμπιάσο και Ντουρμάζ!
Δύο πολύ ευχάριστα νέα είχε ο Μάρκο Σίλβα την Πέμπτη (29/10). Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια και ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τόσο τον Εστέμπαν Καμπιάσο, όσο και τον Τζίμι Ντουρμάζ να γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι διαθέσιμοι.

Όσον αφορά τώρα στο ιατρικό… δελτίο των «ερυθρόλευκων». Ο Τσόρι αποκόμισε μία ελαφριά θλάση από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά και έτσι ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Κολοβός πονάει ακόμη στον ώμο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να «μπει» ξανά σε φουλ πρόγραμμα μέσα στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες. Τέλος, ο Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησε ατομικό, όμως σιγά σιγά ανεβάζει στροφές.

Από ‘κει και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Κρητικούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή, την καλή κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με «τελειώματα» στην εστία.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (30/10) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: