Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Επιτέλους Τσίμιροτ, επιστροφή και για άλλους δύο!

Ευχάριστα νέα για τον Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψε στη δράση ο Τσίμιροτ μετά από αρκετό καιρό, ενώ τέθηκαν στη διάθεση του και ο Κίτσιου-Κωνσταντινίδης. Ατομικό ο Λεόβατς.

Επιτέλους Τσίμιροτ, επιστροφή και για άλλους δύο
Τρεις επιστροφές στον ΠΑΟΚ την επομένη της νίκης (2-0) επί του Πανθρακικού για το Κύπελλο Ελλάδος, λίγα 24ωρα πριν το ματς (1/11, 15:00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Τσίμιροτ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σχεδόν μετά από δύο μήνες, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να υπολογίζει ξανά και στους Κίτσιου, Κωνσταντινίδη.

Αντιθέτως, ο Μάριν Λέοβατς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, έκανε ατομικό. Όπως και ο Μυστακίδης, ενώ οι Μπερμπάτοφ, Κάτσε έκαναν θεραπεία.

Κατά τα λοιπά, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, θεραπείες και μασάζ.

Ο Έρικ Σάμπο ταξίδεψε στην Σλοβακία για την γέννηση του πρώτου του παιδιού και θα επιστρέψει στην προπόνηση του Σαββάτου. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: