Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ένα κέρδος και μία απώλεια!

Μέσα από το εκτεταμένο ροτέισον που έκανε ο Μάρκο Σίλβα κέρδισε και έναν παίκτη, τον Ερνάνι, αλλά έχασε τον Τσόρι, ο οποίος οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στο μηρό.

Ένα κέρδος και μία απώλεια
Τέλος στο νικηφόρο εν Ελλάδι σερί του Ολυμπιακού μπήκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη, όπως και από τις υποδείξεις του κ. Καλφόγλου σε αρκετές φάσεις που υπήρχαν οι προϋποθέσεις να απειλήσουν τους Κρητικούς.

Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα από τη χθεσινή αναμέτρηση μετράει ένα κέρδος και μία απώλεια: τον Ερνάνι και τον Τσόρι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, άλλο ένα που ακυρώθηκε και μπήκε σε αρκετές φάσεις, δηλώνοντας δυναμικά «παρών» στον προπονητή του. Παράλληλα, έδειξε πως διαθέτει και πολύ καλή πάσα, όπως και στημένα (το πρώτο γκολ ήταν με απευθείας εκτέλεση πέναλτι).

Εν τω μεταξύ, τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καλά για τον Τσόρι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σε ένα τάκλιν που επιχείρησε να κάνει στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μια επικίνδυνη επίθεση του Πλατανιά. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στο μηρό, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Στη διάθεση του Σίλβα για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια θα επιστρέψουν ο Ντουρμάζ και ο Καμπιάσο, οι οποίοι είναι ιατρικά «ΟΚ» και θα μπορέσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: