Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τέλος ο Χριστοδούλου από την Κύπρο!

Παρελθόν αποτελεί ο Πάμπος Χριστοδούλου από την Εθνική Κύπρου, καθώς δεν τα βρήκε στις συζητήσεις που είχε για ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ πρόσφατα έγινε λόγος για ενδιαφέρον από Ελλάδα.

Τέλος ο Χριστοδούλου από την Κύπρο
Δεν θα συνεχίσει στην Εθνική Κύπρου ο τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου, παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016. Ο λόγος φυσικά δεν είναι η αγωνιστικός, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στις συζητήσεις που είχαν για ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «χωρίζουν άκρως φιλικά και μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε και η σημερινή συνάντηση».

Πρόσφατα, είχε αναφέρει το γραφείο Τύπου του 48χρονου προπονητή ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία. Κυκλοφόρησε η φήμη για την ΑΕΚ (ανέλαβε ο Πογέτ), που έβγαλε διάψευση και τον Ηρακλή, ενώ «τρίζει» η καρέκλα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΠ αποτελούμενης από τον Πρόεδρο κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Γιώργο Κούμα και τον Α΄ Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρη Λοϊζιδή με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου και τον εκπρόσωπο του κ. Πασχάλη Παπαδόπουλο.

Θέμα της συνάντησης ήταν η συζήτηση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον κ. Χριστοδούλου.

Κατά τη συνάντηση, έγινε από πλευράς ΚΟΠ οικονομική πρόταση στην πλευρά του κ. Χριστοδούλου για ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία όμως δεν έγινε αποδεχτή.

Ως εκτούτου, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν άκρως φιλικά και μέσα σε αυτό το κλίμα έγινε και η σημερινή συνάντηση.

Η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Χριστοδούλου για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα από τον Ιανουάριο του 2014 οπό όταν και ανέλαβε τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή. Επιθυμεί επίσης να του ευχηθεί καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: