Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Στις 30/12 η συνέντευξη Τύπου!!

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να δώσει συνέχεια σε αυτή του Θοδωρή Ζαγοράκη θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου.

Στις 30/12 η συνέντευξη Τύπου
Σε αυτή αναμένεται να τοποθετηθούν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης έτσι ώστε να εξηγήσουν στο κοινό το τι επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ για να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον και το τι πρέπει να συμβεί άμεσα για να μπορέσει να ανασάνει η ομάδα.
Από εκεί και πέρα, οι δύο άντρες σκοπεύουν να αναλύσουν τα πιστεύω τους, το πώς μπορεί η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και να μην πληρώσει την συγκυρία της κρίσης τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό.
Πηγή: paok24.gr

"Όνειρο ο τελικός!"

Για τον τελικό του Europa League κάνει όνειρα ο Κοστίν Λαζάρ, με τον Ρουμάνο πάντως να τονίζει πως του λείπει η πατρίδα του.

"Όνειρο ο τελικός!"
«Ονειρεύομαι τελικό. Μακάρι να έρθω στο Βουκουρέστι, ωστόσο για τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα να περάσουμε το εμπόδιο της Ουντινέζε. Αν τα καταφέρουμε με τους Ιταλούς θα είναι κάτι το εξαιρετικό. Θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τη Στεάουα», είπε αρχικά ο Λαζάρ και κατέληξε:«Μου λείπει η Ρουμανία, όμως και στη Θεσσαλονίκη περνάω πολύ καλά».
πηγή: sportdog.gr

Έγιναν γνωστοί οι "16"

Η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή (23/12, 11:00) θα γίνει η κλήρωση της φάσης των "16".

Έγιναν γνωστοί οι "16"
Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Θρασύβουλος, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και Άρης.
Θυμίζουμε πως οι αγώνες είναι και σε αυτή την φάση μονοί και θα γίνουν είτε 11 Ιανουαρίου, είτε 18.

Από Γενάρη η νέα διοίκηση!!

Oι μεταγραφές στον Πανιώνιο... παγώνουν μέχρι να βγει η νέα διοίκηση, η οποία δεν αναμένεται από το Πρωτοδικείο πρίν τις 11 του Ιανουαρίου.

Από Γενάρη η νέα διοίκηση
Αυτό που απεύχονταν οι άνθρωποι του Πανιωνίου τελικά θα γίνει, εκτός απρόοπτου, πραγματικότητα.
Διοίκηση από το Πρωτοδικείο δεν πρόκειται να διοριστεί πριν από τις 11 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές μέχρι τότε και γενικά δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η εξέλιξη αυτή φέρνει πίσω για τουλάχιστον 20 μέρες τον προγραμματισμό που έτσι και αλλιώς ήταν προβληματικός λόγω έλλειψης ρευστού.
Παρόλα αυτά κάποιες ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις για τερματοφύλακες έγιναν τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη αγορά. Εξυπακούεται ότι αναζητείται ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα χαμηλό κασέ.
Πηγή: contra.gr

Ξανά οι Τούρκοι για Τζίμπουρ!!

Τα τούρκικα ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, κάνοντας λόγο για συμφωνία της Φενέρ με τους Πειραιώτες.

Ξανά οι Τούρκοι για Τζίμπουρ
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για εξάμηνο δανεισμό του Τζιμπούρ με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Όπως τονίζεται το κόστος της μεταγραφής του παίκτη στην Φενερμπατχσέ θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ με την τουρκική ομάδα να έχει την δυνατότητα να δώσει στον άσο του Ολυμπιακού 800 χιλ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Αλγερινό.

Πηγή: gazzetta.gr

«Βλέπει» Πετρόπουλο ο Άρης!!

O Γιάκομπ αφήνει το «Βικελίδης» και στον Άρη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και εκείνος που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

«Βλέπει» Πετρόπουλο ο Άρης
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντώνη Πετρόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αλλάξει άμεσα φανέλα και να πάει σε ομάδα, όπου θα ΄χει πιο ενεργό ρόλο εν συγκρίσει με το «τριφύλλι». Ετσι ο Αρης βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού του Αιγάλεω και ψάχνει ενδελεχώς την προοπτική μεταγραφής του τον Ιανουάριο.
Βέβαια, ο Πετρόπουλος έχει κινήσει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Μόλις πριν από λίγες ώρες ακούστηκε πως τον θέλει σαν τρελός στον ΠΑΣ ο Αγγελος Αναστασιάδης με τον παίκτη να περιμένει κάτι καλό και από το εξωτερικό. Αλλωστε, να μην ξεχνάμε πως ο «Πετρογκόλ» αρέσει στην Μπρέσια που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και φερόταν τον Οκτώβριο να ΄χει κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του.
Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει στην υπόθεση του επιθετικού στον Αρη.
Πηγή: sentragoal.gr

"Με εντυπωσίασε η Παναχαϊκή"

Εντυπωσιασμένος από την Παναχαϊκή δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, που δεν παραγνώρισε την αξία της πρόκρισής του στο Κύπελλο.

"Με εντυπωσίασε η Παναχαϊκή"
«Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλή. Είχε αρκετές ευκαιρίες. Εμείς σκοράραμε σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Την ξεχνάμε από σήμερα γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε διακοπές ενώ ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε γιατί παίζουμε στις 28 Δεκεμβρίου. Επίσης ούτε Πρωτοχρονιά θα κάνουμε γιατί στις 3 παίζουμε στα Γιάννενα».
Για τους παίκτες που δεν πήγαν καλά ισχυρίστηκε: «Σε έναν μαραθώνιο δεν μπορείς να φαντάζεσαι ούτε σε 11 ούτε σε 15 παίκτες. Εγώ είδα ότι έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι και αυτο αποφάσισα. Σημασία έχει ότι μπήκαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρονο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Γι' αυτόν τον λογο λέω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε μια 20αδα παικτών».
Τέλος δήλωσε πως «έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μια Παναχαϊκή που με εντυπωσίασε. Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι στην Πάτρα και βλέπω φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω. Εύχομαι ολόψυχα και λέω αυτό που αισθάνομαι, η Παναχαϊκή να επανέλθει στην φυσική της θέση. Αυτή η Παναχαϊκή είναι καθαρά έργο του κυρίου Κούγια».

Η... ικανοποίηση του Σαρρή!!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δηλώνει ικανοποιημένος από τις διαιτησίες, καθώς λέει πως στο εξωτερικό γίνονται και χειρότερα. Παράλληλα ο Σαρρής σχολίασε τον «αιώνιο» πόλεμο ανακοινώσεων.

Η... ικανοποίηση του Σαρρή
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Novasport Fm ο Γιώργος Σαρρής:

Για την κατάσταση με τις ανακοινώσεις: «Είναι ένα περίεργο κλίμα. Ένας πόλεμος ανακοινώσεων που δεν ευνοεί ούτε τη διαιτησία, ούτε το ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όταν επέστρεφε ο Καλόπουλος ότι θα γινόταν αυτά. Ίσως μάλιστα, ο Καλόπουλος να ήταν απλά η αφορμή. Καλό θα είναι οι διαιτητές να κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτές τις ανακοινώσεις, για να μένουν απερίσπαστοι. Τα λάθη των διαιτητών στις τελευταίες αγωνιστικές είναι αποτέλεσμα και αυτής της περιρρέουσας ατμόσφαιρας».

Για το αν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τις ΠΑΕ: «Δεν ήρθε κανένα χαρτί για συνάντηση. Είναι στις σκέψεις της ΚΕΔ να καλέσουμε εμείς τους προέδρους των ΠΑΕ και να συζητήσουμε το πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση».

Για το πού οφείλονται τα λάθη: «Δεν είναι θέμα κατάρτισης των διαιτητών. Είναι καλοί οι διαιτητές μας. Είναι αποτέλεσμα της ατμόσφαιρας. Έχουμε δει κραυγαλέα λάθη να γίνονται και στο εξωτερικό, αλλά δεν γίνονται αυτά. Υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά είναι στο πλαίσιο της λογικής».

Για το αν υπάρχει βελτίωση στη διαιτησία: «Μέχρι τώρα έχουμε κάποιες μέτριες και κάποιες μη καλές διαιτησίες. Σε σχέση με άλλα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε σχετικά καλά. Δεν πέφτει κανένα τηλέφωνο, απ’ όσο ξέρω, σήμερα. Είναι αυτό που συμβαίνει, όμως, στη Ελλάδα και με τον οπαδικό Τύπο, που ασκεί μεγάλες πιέσεις. Εκείνοι που μπορούν να κάνουν κάτι είναι οι ΠΑΕ. Κανένας άλλος. Τους το έχουμε ζητήσει επανειλημμένως, αλλά δεν γίνεται τίποτα».

Ο Μεντβέντεφ και οι σέξι ξανθιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ξεκαρδιστικό σποτ, ο πρόεδρος της Ρωσίας παρουσιάζεται ως λατίνος εραστής έτοιμος για περιπέτειες. Δείτε το βίντεο που ξετρέλανε το διαδίκτυο.

Ο Μεντβέντεφ και οι σέξι ξανθιές (ΒΙΝΤΕΟ)
Σαρώνει ένα διαφημιστικό βίντεο στο διαδίκτυο online πρακτορείου ταξιδιών με "πρωταγωνιστή" τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Το διαφημιστικό που δημιουργήθηκε εν αγνοία του, τον εμφανίζει να μας καλεί σε σέξι... εξωτικές διακοπές.
Οι δημιουργοί του βίντεο χρησιμοποίησαν το κεφάλι του Ρώσου προέδρου από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα και το έβαλαν στο κορμί ενός ηθοποιού που υποδύεται τον Ρώσο τουρίστα.
Έτσι, ο Ρώσος πρόεδρος, με την χαβανέζικη βερμούδα του είναι έτοιμος για εξωτικές διακοπές και φλερτ με σέξι ξανθιές.
Πηγή: news247.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

"Απαγορεύεται να πάνε στο Αγρίνιο!"

Ο γγΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής έκανε... πρόταση στην ΕΛ.ΑΣ να απαγορευθεί (!) η μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, εξαιτίας των όσων έγιναν στην Κατερίνη με τον Καλόπουλο!

"Απαγορεύεται να πάνε στο Αγρίνιο!"
Συγκεκριμένα, ο  κ.Μπιτσαξής, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης στο ματς ΑΕ Ποντίων – Sκoda Ξάνθη, απέστειλε προς την Ελληνική Αστυνομία και την ΔΕΑΒ το ακόλουθο έγγραφο:
"Στις 20/12/2011 τριάντα «οπαδοί» του Παναθηναϊκού, προφανώς μετακινούμενοι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγροτικού Αστέρα – Παναθηναϊκού, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Κατερίνης κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλου μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Ποντίων – ΠΑΕ Sκoda Ξάνθης φορώντας κράνη, κουκούλες και μάσκες, κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα και σπρέι, με εμφανή στόχο τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Στα οχήματα που τους μετέφεραν, βρέθηκαν αντικείμενα πρόσφορα για την διάπραξη εγκλημάτων βίας στα γήπεδα, ανεξάρτητα από τον νομικό χαρακτηρισμό, που προσιδιάζει στην κατοχή των αντικειμένων αυτών. Η μελέτη του περιστατικού αυτού καταδεικνύει, χωρίς ανάγκη ειδικής επιχειρηματολογίας, ότι οι δράστες κινήθηκαν οργανωμένα, με συναπόφαση να προκαλέσουν επεισόδια. Η εγκληματική αυτή ενέργεια και το γεγονός, ότι επιχείρησαν να διαταράξουν αθλητική συνάντηση άσχετη με την οπαδική τους προτίμηση, ιδιοποιούμενοι αυτογνωμόνως ρόλο «τιμωρού» συγκεκριμένου διαιτητή, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από κάθε άποψη.
Εν όψει των παραπάνω γεγονότων εκτιμώ ότι πρέπει να απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση και η διάθεση εισιτηρίων σύμφωνα με το άρθρο 41 Γ παρ. 4 και το άρθρο 41 Δ παρ. 6 του Ν2725/99 στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που πρόκειται να διεξαχθεί στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17.15. Η απαγόρευση έχει ως πρόδηλη βάση την ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.
Παρακαλώ, να εκφράσετε την γνώμη σας για το παραπάνω θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 41 Δ παράγραφος 4 του Ν2725/99".

Μαλεζάνι... finito!!

Η 6άρα της Τζένοα από τη Νάπολι την Τετάρτη το βράδυ σήμανε και το τέλος της θητείας του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο των Γενοβέζων.

Μαλεζάνι... finito!
"Είναι κρίμα για τον Μαλεζάνι, αλλά δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι. Η Τζένοα ήταν απλά απαίσια", είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκο Πρετσιόζι.
Διάδοχος του Μαλεζάνι στον πάγκο της Τζένοα θα είναι ο Πασκουάλε Μαρίνο.
πηγή: sportdog.gr

"Μποναμάς"... της Λίγκας σε "αιώνιους" και ΠΑΟΚ!!

Χριστουγεννιάτικα... πρόστιμα επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στην 14η αγωνιστική, ενώ στον Ολυμπιακό έπεσε πρόστιμο και για το ματς με τον Λεβαδειακό.

"Μποναμάς"... της Λίγκας σε "αιώνιους" και ΠΑΟΚ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά τη 12η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ενωσις,Σ.Λαμπράκη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ.Σ.Λαμπράκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Σ.Λαμπράκη τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ.

Στήριξη Τερίμ σε Ριέρα!!


Ο Φατίχ Τερίμ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Άλμπερτ Ριέρα και τονίζει πως θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Μάλιστα, υποστήριξε πως τα σημάδια που αφήνει ο Ισπανός είναι θετικά.

Στήριξη Τερίμ σε Ριέρα
«Κάποιοι παίκτες χρειάζονται αρκετό καιρό για να προσαρμοστούν. Ο Ποπέσκου στη Γαλατασαράι μετά από τέσσερις μήνες εγκλιματίσθηκε», τόνισε ο Τερίμ για τον Ριέρα και κατέληξε:«Θέλει πίστωση χρόνου ο Ριέρα και λίγη τύχη. Καμιά μεταγραφή δεν είναι ίδια, ωστόσο τα σημάδια είναι θετικά και μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα». Ο Ισπανός δείχνει να εγκλιματίζεται και αρχίζει να παίρνει θέση βασικού στη Γαλατασαράι.
Πηγή: katimagiko.gr

"Έτσι και με μεγαλύτερη ένταση το 2012"!

Ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του μετά το ματς-πρόκριση στην Καλαμάτα, αφορμής δοθείσης από το γεγονός πως ήταν το τελευταίο ματς της ΑΕΚ για το 2011, έκανε μια μίνι-ανασκόπηση της θητείας του, τονίζοντας πως "η προσπάθεια μας θα πρέπει να συνεχιστεί και από τον νέο χρόνο, αλλά και να ενταθεί.

"Έτσι και με μεγαλύτερη ένταση το 2012"
«Θεωρώ πως ο θεσμός μας έχει διδάξει πως κατά το παρελθόν έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Οι αντίξοες συνθήκες και ο κάκιστος αγωνιστικός μας δυσκόλεψαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για το γεγονός πως κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση».
Εν συνεχεία, ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε μια μίνι ανασκόπηση από την ημέρα που ανέλαβε, ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά που θα γίνει στην διακοπή ενόψει του 2012. «Αν κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση από τότε που ανέλαβα, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Μπορεί η ήττα της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι να χάλασε λίγο την εικόνα. Όμως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Αυτή η προσπάθεια όμως θα πρέπει να συνεχιστεί και από τον νέο χρόνο, αλλά και να ενταθεί. Θα πρέπει να εργαστούμε με ακόμα μεγαλύτερη μεθοδικότητα.
Αυτό μάλιστα θα επιδιώξουμε να το κάνουμε από το διάστημα της διακοπής κιόλας, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από την άδεια των Χριστουγέννων. Ακόμα είμαστε στην μέση της σεζόν. Έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα δύσβατο μονοπάτι και θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας. Έχω πει πολλές φορές πως δεν μπορούμε να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Παιχνίδι με το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων.
Τέλος για τα διοικητικά σχολίασε «Αν σύντομα δεν βρεθεί μια λύση, το πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να είμαστε οικογένεια και να προσπαθούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Αλλά είναι βέβαιο πως ζητείται λύση και μάλιστα σύντομα, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα κάνουμε βήματα προόδου», ενώ για την φάση της ανατροπής του Αθανασόπουλου σχολίασε «Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα πέναλτι. Περισσότερο πέναλτι νομίζω πως είναι η φάση του Μπερνς».
Πηγή: aek365.gr

Πρόκριση στο παρά 3`!!

Η Παναχαϊκή έχασε-πολλές-ευκαιρίες και την... πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο ΟΦΗ με γκολ του Σόουζα στο 117` της παράτασης νίκησε με 1-0 και πήρε αυτός το εισιτήριο.

Πρόκριση στο παρά 3`!

Καλύτερη η Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή ήταν η ομάδα που μπήκε πολύ καλά στο ματς. Οι Πατρινοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με τον ΟΦΗ. Αναπτύσσονταν αρκετά καλά και έβγαλαν αρκετές φάσεις για γκολ, όπως τα σουτ του Φουρτάδο στο 12ο και στο 41ο λεπτό. Η ομάδα του Φυντάνη έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες και εδικαιούτο ένα γκολ.
Τι έγινε στην επανάληψη
Ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς στο Β' μέρος. Μάλιστα στο 46' ο Καμπάνταης είχε την δυνατότητα να σκοράρει, όμως ο Ανδρούτσος έκανε μία εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα, όμως η Παναχαϊκή συνέχιζε να έχει καλύτερη εικόνα.
Στο 59' Ο Ατματζίδης έκανε το γύρισμα με τον Σόουζα να βγάζει μακριά την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή. Ακολούθως όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου είχαν δύο πολύ καλές στιγμές.
Η μία στο 71' όπου ο Λαμπρόπουλος έσωσε την Παναχαϊκή βγάζοντας την μπάλα πριν περάσει την γραμμή μετά από λάθος η έξοδος του Ανδρούτσου. Η άλλη ήταν στο 72'. Η κεφαλιά του Γεωργίου έφυγε άουτ με τον παίκτη του ΟΦΗ να σηκώνεται ανενόχλητος.
Η ομάδα του Φυντάνη από την μεριά της όμως έχασε τεράστια ευκαιρία στο 75'. Ο Φουρτάδο έκανε το πλασέ, ο Βεζυρίδης είπε... όχι και ο επερχόμενος Ατματζίδης δεν μπόρεσε να κάνει το ιδανικό τελείωμα για να βρει δίχτυα από πολύ κοντά. Στην συνέχεια παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες το ματς έληξε 0-0.
Ανώτερη και στην παράταση...
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι του ΟΦΗ και στην παράσταση. Παρά την κούρασή τους και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έβγαλαν πάθος και διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και απώλεσαν εκ νέου αρκετές ευκαιρίες.
Η πιο χαρακτηριστική ήταν αυτή του Ντίνα στο 99', που βρέθηκε απέναντι στον Βεζυρίδη και πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 110' δε ο Γαλανόπουλος έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Χλωρού!
Είχε τον τρόπο του ο ΟΦΗ!
Στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις συνέχεια ευκαιρίες το... πληρώνεις. Έτσι έγινε και με την Παναχαϊκή. Ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 117'. Ο Σόουζα ήταν εκείνος που... νίκησε τον Ανδρούτσο με σουτ. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή των Πατρινών και σκόραρε.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην φάση του γκολ φέρει η άμυνα των γηπεδούχων που αδράνησε αφήνοντας τον παίκτη των Κρητικών μόνο του... Έτσι με αυτό το γκολ ο ΟΦΗ πήρε το πολύτιμο... εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: gazzetta.gr

«Πρώτος στόχος το Κύπελλο»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στον «Sport103.fm» και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει φέτος να διεκδικήσει έναν τίτλο, θέτοντας ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Πρώτος στόχος το Κύπελλο»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νέα χρονιά που έρχεται: «Έχουμε και τις τρεις διοργανώσεις και έχουμε πολλά παιχνίδια. Είναι καλό αυτό για κάθε παίκτη να έχει η ομάδα πολλά ματς. Δεν είναι ότι καλύτερο να πηγαίνεις από Κυριακή σε Κυριακή και να έχεις μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Διατηρούμε τη φόρμα μας και είναι πολύ θετικό αυτό».
Για το πιο σημαντικό παιχνίδι μέσα στη χρονιά: "Εγώ μπορεί να μην έπαιξα πολλά παιχνίδια, αλλά σε αυτά που αγωνίστηκα το πιο σημαντικό είναι με τον Άρη στο Χαριλάου. Είναι ένα ντέρμπι, είχε πολλά νεύρα και όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το ματς. Για την ομάδα το πιο σημαντικό είναι με την Τότεναμ. Κανένας δεν περίμενε να κερδίσουμε την Τότεναμ στην Αγγλία. Επίσης, με τη νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» πήραμε την πρόκριση. Κερδίσαμε μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα και πιστεύω αυτή η νίκη είναι ιστορική και για το σύλλογο και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».
Τι εύχεται για τη φετινή σεζόν: «Πρέπει να πάρουμε κάτι. Πιστεύω ότι το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος. οι περισσότεροι παίκτες είμαστε τρία χρόνια μαζί και πρέπει κάτι να κατακτήσουμε. Την περσινή σεζόν φτάσαμε κοντά, αλλά αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ. Αυτή τη σεζόν πρέπει να πάρουμε κάτι και έτσι θεωρώ ότι το Κύπελλο Ελλάδας πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος. Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω, βέβαια υπάρχουν παιχνίδια, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάτι μαγικό και να πάρουμε την πρώτη θέση. Χάσαμε πολλούς βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και τώρα είναι δύσκολα στο δεύτερο γύρο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια για να στοχεύσουμε το πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι του EURO ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πολωνία: «Έχουμε φίλους και στις δύο Εθνικές. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι πιο εύκολο είναι για την Πολωνία, γιατί παίζει στην έδρα της, θέλει πολύ το πρώτο ματς και έχει τη δύναμη για να πάρει τη νίκη. Η Ελλάδα με τον Σάντος προπονητή μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και ξέρει τον τρόπο να μη δέχεται γκολ».
Για τα παιχνίδια με την Ουντινέζε: «Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Τα τελευταία δύο- τρία χρόνια η Ουντινέζε έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Έχει στο ρόστερ της τον Ντι Νατάλε, ο οποίος μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Εμείς δεν έχουμε χάσει παιχνίδι στην Ευρώπη και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Είναι θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός, αλλά και πάλι δεν είμαστε το φαβορί. Και στον όμιλο είχαμε δύσκολες ομάδες, αλλά μπορέσαμε να προκριθούμε. Το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό και δεν πρέπει να χάσουμε στην Ιταλία».
Για το αν είναι σημαντικό να είναι υγιείς οι παίκτες στα δύσκολα παιχνίδια: «Πολλοί παίκτες είμαστε μεγάλη σε ηλικία και αν έχουμε πολλούς αγώνες δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε την απαραίτητη φρεσκάδα. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε η ομάδα θα είναι φρέσκια».
Για το συμβόλαιο του που τελειώνει το καλοκαίρι: «Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι βασικός, το συμβόλαιο του τελειώνει και δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ τι πρέπει να κάνω. Θέλω πρώτα να μιλήσω με την οικογένειά μου. Έχω κάνει τις πρώτες συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν ξέρω που θέλω να παίξω. Για το αν γυρίσω στην Πολωνία ή αν θα κάτσω στην Ελλάδα. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο μου και μου μετέφερε ότι η κατάσταση στην Πολωνία είναι σε καλά επίπεδα. Από τι στιγμή που δεν είμαι βασικός, δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνω ακόμη κι αν δεχθώ πρόταση από τον ΠΑΟΚ».

Στα αζήτητα της UEFA η ελληνική διαιτησία...!

Στις πρόσφατες κρίσεις της αρμόδιας επιτροπής της UEFA για τους διαιτητές, οι Έλληνες ρέφερι έλαμψαν δια της απουσίας τους από την elite κατηγορία...

Στα αζήτητα της UEFA η ελληνική διαιτησία...
Οι Ηλίας Σπάθας και Τάσος Σιδηρόπουλος προβιβάστηκαν στη Β΄κατηγορία των διαιτητών της UEFA.
Οι Τ.Κάκος, Μ.Κουκουλάκης και Στ.Τριτσώνης μένουν στη Γ΄κατηγορία και φυσικά στο Euro 2012 κανείς από τους 12 διαιτητές δεν θα είναι Έλληνας.
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Το γρηγορότερο στο Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπέντζαμιν Τέμπε της Λόκερεν στο ματς με τη Γάνδη πέτυχε το γρηγοτότερο γκολ στην ιστορία του βελγικού πρωταθλήματος, σκοράροντας στο 11ο δευτερόλεπτο!

Το γρηγορότερο στο Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν αυτές οι πόζες! (ΦΩΤΟ)

Φανταστικά κορίτσια μας ποζάρουν με τα πιο τέλεια κορμιά που υπάρχουν και μας δείχνουν τα καυτά εσώρουχά τους.
Δεν υπάρχουν αυτές οι πόζες! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com

Στην Κυανή Ακτή ο Μπόλονι!!

Ο Λάζλο Μπόλονι παραδέχτηκε, χθες στο περιθώριο των δηλώσεων του μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, ότι το θέμα με το σπίτι του «έκλεισε» και βρέθηκε χώρος στην Καλαμαριά, μετά από παραμονή, περίπου πέντε μηνών στο ξενοδοχείο.

Στην Κυανή Ακτή ο Μπόλονι
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα περάσει ένα μέρος των διακοπών των Χριστουγέννων στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια, όπου ουσιαστικά μένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται και αυτός λίγο πριν το τέλος της χρονιάς να είναι στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.gr

Ομαδάρα κατεβάζει η Μεγάλη Βρετανία! (ΦΩΤΟ)

Έντεκα αθλήτριες της αποστολής της Μεγάλης Βρετανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα για λογαριασμό ενός ημερολογίου, τα έσοδα του οποίου θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς...

Ομαδάρα κατεβάζει η Μεγάλη Βρετανία! (ΦΩΤΟ)
Ανάμεσα τους, η αθλήτρια του τριάθλου, Χόλι Άβιλ, οι πολίστριες Φράνκι Σνελ και Βίκι Χόκινς αλλά και η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Τζένα Ράνταλ.
Ωραία πράγματα...