Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Έτο: «Σωστή η απόφαση του διαιτητή»


eto

Την άποψή του ότι ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση να διακόψει τον αγώνα Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο δεξιός οπισθοφύλακας του «δικεφάλου», Έτο. Σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», o βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα.
Στην ερώτηση, αν του έχει τύχει ξανά παρόμοιο σκηνικό, με αποτέλεσμα τη διακοπή αγώνα, απάντησε: «Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είδα να διακόπτεται παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο. Μου προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Τέτοιες καταστάσεις δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο.
Για το αν ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, είπε: «Πιστεύω πως πήρε τη σωστή απόφαση γιατί δεν ήξερε σε τι κατάσταση ήταν ο βοηθός. Ούτε εμείς οι παίκτες ούτε ο διαιτητής ξέραμε τι είχε και αν πονούσε.
Για τις αποχωρήσεις παικτών και αν αυτή η κατάσταση τον προβληματίζει, δήλωσε: «Γνωρίζω τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα και οι ομάδες τις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φύγουν τρεις καλοί παίκτες από την ομάδα όπως ο Αρίας, ο Λεονάρντο και ο Σπαντάτσιο. Αυτό είναι πλήγμα για το σύλλογο γιατί πιστεύω πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Ωστόσο εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας και θα δουλέψουμε για να τους πετύχουμε».
Για την περίπτωση που του ζητηθεί να μειωθούν οι αποδοχές του και ποια θα είναι η αντίδρασή του: «Το συμβόλαιο μου πιστεύω πως είναι καλό, και όχι ακριβό για την ομάδα. Στις εξισώσεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι ανάγκες που έχει ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του. Δεν θα ήταν καλό να μειωθούν οι αποδοχές μου».
Στην ερώτηση ποιος ποδοσφαιριστής ήταν πολυτιμότερος για τον ΠΑΟΚ το 2011, είπε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω καθώς η πορεία μας βασίζεται πάνω στην ομαδική δουλειά. Ωστόσο πιστεύω πως ο Βιεϊρίνια ήταν και για φέτος ο πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: