Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Βλέπει» Πετρόπουλο ο Άρης!!

O Γιάκομπ αφήνει το «Βικελίδης» και στον Άρη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και εκείνος που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

«Βλέπει» Πετρόπουλο ο Άρης
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντώνη Πετρόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αλλάξει άμεσα φανέλα και να πάει σε ομάδα, όπου θα ΄χει πιο ενεργό ρόλο εν συγκρίσει με το «τριφύλλι». Ετσι ο Αρης βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού του Αιγάλεω και ψάχνει ενδελεχώς την προοπτική μεταγραφής του τον Ιανουάριο.
Βέβαια, ο Πετρόπουλος έχει κινήσει ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Μόλις πριν από λίγες ώρες ακούστηκε πως τον θέλει σαν τρελός στον ΠΑΣ ο Αγγελος Αναστασιάδης με τον παίκτη να περιμένει κάτι καλό και από το εξωτερικό. Αλλωστε, να μην ξεχνάμε πως ο «Πετρογκόλ» αρέσει στην Μπρέσια που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και φερόταν τον Οκτώβριο να ΄χει κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του.
Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει στην υπόθεση του επιθετικού στον Αρη.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: