Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Θεοδωρίδης: «Σπρώχνουν τις ομάδες στην παρανομία»


theodoridis18611

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», τόσο για τον θρίαμβο της ομάδας του, όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα «λιοντάρια», αλλά και γενικότερα οι ομάδες της Football League.
Για την παρουσία του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα: «Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η πρόκριση, καθώς παίξαμε 4 αγώνες σε διάρκεια 10 ημερών και μάλιστα με νέα παιδιά. Στον αγώνα με τον Εργοτέλη αγωνιστήκαμε με αναπληρωματικούς. Αυτό δείχνει πως υπάρχει βάθος στην ομάδα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές αρπάζουν την ευκαιρία που τους δίνει ο προπονητής. Ο Πανσερραϊκός έχει την τόλμη να βγάλει νέα παιδιά και να τους δώσει ευκαιρίες, και όπως βλέπουμε, αρκετοί την άρπαξαν».
«Η ομάδα στο πρωτάθλημα έχει πολλούς τραυματισμούς. Υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που βασιστήκαμε πάνω τους, δεν έχουν προσφέρει λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, η ομάδα έστω και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπαθεί για το καλύτερο».
«Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 31 ποδοσφαιριστές. Τέτοιο αριθμό δεν έχουν στις τάξεις τους, ούτε ομάδες της Σούπερλιγκας. Αυτό γιατί 3 μήνες δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες και ότι κενά έχουμε θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με 1-2 ποδοσφαιριστές και αν όλα πάνε καλά, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Γίνονται συζητήσεις και με τον Μπαγκουρά, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και πολυτέλεια για την ομάδα».
«Το κακό είναι πως δεν υπάρχει στήριξη από τον κόσμο του Πανσερραϊκού, ο οποίος κάνει αποχή από το γήπεδο. Όμως πιστεύω πως οι παίκτες με τις εμφανίσεις τους θα τους κάνουν να επιστρέψουν ξανά».
Ο Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε και στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες όλων των κατηγοριών: «Φέτος τα έχουμε δει όλα. Ήδη έχουμε φτάσει στο μισό της σεζόν και οι ομάδες της Football League δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Πως μπορούν να ανταπεξέλθουν έτσι οι ομάδες; Δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Ούτε από τον ΟΠΑΠ, ούτε από τα τηλεοπτικά, που έχουν υποβαθμίσει τη κατηγορία».
«Είναι κρίμα που έχουν τέτοια προβλήματα ομάδες οι οποίες δεν είχαν καμία ανάμειξη στα στημένα. Αυτό που λέω είναι ότι με αυτή τη στάση, σπρώχνουν τις ομάδες να παρανομήσουν. Οι περισσότεροι σύλλογοι κινδυνεύουν με «λουκέτο». Υπάρχουν ομάδες που για 5 χιλιάδες ευρώ δεν μπορούν να μετακινηθούν».
«Πέρυσι υποτίθεται πως έγινε κάθαρση. Δεν έγινε καμία κάθαρση. Ήταν ένα φιάσκο εις βάρος της ομάδας μας και της Λάρισας».
Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, δήλωσε ότι: «Αν δεν βρεθεί λύση, το πρωτάθλημα θα σταματήσει»

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: