Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου!!


ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÏÓ / ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ-ÁÑÇÓ / CUP / PANTHRAKIKOS-ARIS

Ο Άρης αν και υπέφερε κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Σε ένα κακό πρώτο μέρος λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών, καθώς ο αέρας και η βροχή δεν άφηναν πολλά περiθώρια για καλό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ στο 32′ με τον Μπαλού.
Στο δεύτερο μέρος, ο Σολτάνι που είχε μπει ως αλλαγή στο 46′, σκόραρε τρία λεπτά αργότερα, κάνοντας το 1-1 και δίνοντας άλλο «αέρα» στην ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερτς. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 75′ με τον Μίσελ. Ο Πανθρακικός δεν «παράτησε» το παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με τους παίκτες του Άρη όμως να είναι αποτελεσματικοί και να κρατούν το σκορ στο 2-1 και με τις επεμβάσεις του Βελλίδη. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Άρη να πανηγυρίζει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός: Σικαλιάς, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (77′ Πόνσε), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Μπαλού, Μακρυδημήτρης (77′ Σουλτανίδης), Κοντογουλίδης, Λιαπάκης.
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Τόχα, Οικονομόπουλος (46′ Σολτάνι), Νέτο, Ουμπίδες (90′ Παπαζαχαρίας), Κατίδης (65′ Καπετάνος), Τσέζαρεκ.
Τimer:
77′ Διπλή αλλαγή για τον Πανθρακικό Ο Σουλτανίδης περνά στη θέση του Μακρυδημήτρη και ο Πόνσε στη θέση του Μίνγκα
75′ ΓΚΟΟΛΛ για τον Άρη, μετά από αρκετή πίεση στα καρέ του Πανθρακικού, ο Μίσελ δίνει προβάδισμα στους «κίτρινους» κάνοντας το 2-1
65′ δεύτερη αλλαγή για τον Άρη ο Καπετάνος περνά στη θέση του Κατίδη
49′ ΓΚΟΟΛΛ για τον Άρη Ο Σολτάνι τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι κάνει με σουτ το 1-1 για τους «κίτρινους» φέρνοντας το παιχνίδι |»στα ίσια»
46′ Αλλαγή για τον Άρη, ο Σολτάνι περνά στη θέση του Οικονομόπουλου
32′ ΓΚΟΟΛΛ για τον Πανθρακικό ο Μπαλού μετά από πάσα του Μίνγκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους
21′ Σουτ του Βαγγελόπουλου περνά λίγο έξω από την εστία του Βελλίδη
5′ Ο Μίνγκας εκτελεί κερδισμένο φάουλ για τους γηπεδούχους, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: