Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άντε γεια!!

Άντε γεια!
Άντε γεια και καλή χρονιά! Αυτή ήταν η ευχή της Αλμπαθέτε προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία απέκλεισε από τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας, και του Γκρεγκόριο Μανθάνο που αποχαιρέτησε τον πάγκο των «ροχιμπλάνκος». Η… άσπλαχνη Αλμπαθέτε νίκησε για δεύτερη φορά τους Μαδριλένους και τους «πέταξε» εκτός Copa Del Rey. Μεγάλες εκπλήξεις από την Μιραντές που απέκλεισε την Βιγιαρεάλ, η Αλκορκόν επικράτησε της Σαραγόσα ενώ πρόκριση θρίλερ πήρε η Ρασίνγκ Σανταντέρ επί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο βρισκόταν ήδη στην έξοδο από την ομάδα της Ατλέτικο και όπως φαίνεται, φιλοτιμήθηκε από μόνος του και έφυγε μια ώρα νωρίτερα. Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν και από την αδύναμη Αλμπαθέτε, αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου και ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι καθ’οδόν.

Οι ομάδες της Primera Division δέχθηκαν πολλές σφαλιάρες στην φάση των «32» της διοργάνωσης. Η Μιραντές, ομάδα Γ’ κατηγορίας, άφησε εκτός της Βιγιαρεάλ, περνώντας από το «Μαδριγάλ» νικηφόρα με 2-0. Επίσης, η Αλκορκόν απέκλεισε την Σαραγόσα επικρατώντας με το ίδιο σκορ. Επίσης, εκτός και η Μπέτις η οποία αν και κέρδισε την Κόρδοβα τελικά αποκλείστηκε.

Στο ματς θρίλερ της ημέρας, η Ρασίνγκ Σανταντέρ προκρίθηκε εις βάρος της Ράγιο Βαγιεκάνο αν και έπρεπε να φτάσει το σκορ σε υψηλά πατώματα (4-3 υπέρ της Βαγιεκάνο, 3-2 υπέρ της Σανταντέρ το πρώτο ματς). Μάλιστα για την Σανταντέρ σκόραρε ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανοίγοντας το σκορ στο ματς.

Στην παράταση πήρε μεγάλη πρόκριση η Λεβάντε κόντρα στη Λα Κορούνια, επικρατώντας με 4-1 στο έξτρα μισάωρο, μετά το 3-1 της κανονικής διάρκειας, που ισοφάρισε το σκορ του "Ριαθόρ την περασμένη εβδομάδα. Με το σκορ της πρώτης αναμέτρησης εκτός έδρας νίκησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο την Οβιέδο και στο "Σαν Μαμές", ήτοι 1-0, και προκρίθηκε.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της φάσης των «32»: (*σε παρένθεση το πρώτο ματς)

Ρεάλ Μαδρίτης – Πονφερναντίνα 5-1 (2-0)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μαγιόρκα 0-2 (1-0)
Εσπανιόλ – Θέλτα 4-2 (0-0)
Σεβίλλη – Σαν Ρόκε 2-1 (1-0)

Τετάρτη (21/12)

Ατλέτικο Μαδρίτης–Αλμπαθέτε 0-1 (1-2)
Σαραγόσα–Αλκορκόν 0-2 (1-1)
Βιγιαρεάλ–Μιραντές 0-2 (1-1)
Μάλαγα–Χετάφε 2-2 (0-1)
Μπέτις–Κόρδοβα 2-1 (0-1)
Λεβάντε–Λα Κορούνια 4-1 παράταση (κ.α. 3-1), (1-3)
Οσασούνα–Αλμερία 1-1 (3-1)
Γρανάδα–Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1 (1-4)
Ράγιο Βαγιεκάνο–Ράσινγκ Σανταντέρ 4-3 (2-3)
Αθλέτικ Μπιλμπάο–Οβιέδο 1-0 (1-0)

Πέμπτη (21/12)

Βαλένθια–Κάντιθ (0-0)
Μπαρτσελόνα–Οσπιταλέτ (1-0)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: