Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

"Έτσι και με μεγαλύτερη ένταση το 2012"!

Ο Νίκος Κωστένογλου στις δηλώσεις του μετά το ματς-πρόκριση στην Καλαμάτα, αφορμής δοθείσης από το γεγονός πως ήταν το τελευταίο ματς της ΑΕΚ για το 2011, έκανε μια μίνι-ανασκόπηση της θητείας του, τονίζοντας πως "η προσπάθεια μας θα πρέπει να συνεχιστεί και από τον νέο χρόνο, αλλά και να ενταθεί.

"Έτσι και με μεγαλύτερη ένταση το 2012"
«Θεωρώ πως ο θεσμός μας έχει διδάξει πως κατά το παρελθόν έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Οι αντίξοες συνθήκες και ο κάκιστος αγωνιστικός μας δυσκόλεψαν πολύ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για το γεγονός πως κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση».
Εν συνεχεία, ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε μια μίνι ανασκόπηση από την ημέρα που ανέλαβε, ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά που θα γίνει στην διακοπή ενόψει του 2012. «Αν κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση από τότε που ανέλαβα, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Μπορεί η ήττα της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι να χάλασε λίγο την εικόνα. Όμως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Αυτή η προσπάθεια όμως θα πρέπει να συνεχιστεί και από τον νέο χρόνο, αλλά και να ενταθεί. Θα πρέπει να εργαστούμε με ακόμα μεγαλύτερη μεθοδικότητα.
Αυτό μάλιστα θα επιδιώξουμε να το κάνουμε από το διάστημα της διακοπής κιόλας, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από την άδεια των Χριστουγέννων. Ακόμα είμαστε στην μέση της σεζόν. Έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα δύσβατο μονοπάτι και θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας. Έχω πει πολλές φορές πως δεν μπορούμε να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Παιχνίδι με το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων.
Τέλος για τα διοικητικά σχολίασε «Αν σύντομα δεν βρεθεί μια λύση, το πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να είμαστε οικογένεια και να προσπαθούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Αλλά είναι βέβαιο πως ζητείται λύση και μάλιστα σύντομα, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα κάνουμε βήματα προόδου», ενώ για την φάση της ανατροπής του Αθανασόπουλου σχολίασε «Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα πέναλτι. Περισσότερο πέναλτι νομίζω πως είναι η φάση του Μπερνς».
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: