Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Πέναλτι, μόνο αν μας πυροβολήσουν»

«Πέναλτι, μόνο αν μας πυροβολήσουν»
Με την διαιτησία του Κωνσταντινέα τα είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Λάρισας, Κρις Κόουλμαν. Ο Άγγλος τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του δεν παίρνει πέναλτι και κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν «μας πυροβολήσουν». Παράλληλα δεν αποκάλυψε το αν θα υπάρξουν μεταγραφές τον Γενάρη.

«Ήταν ένα παιχνίδι που ευχαριστήθηκε ο καθένας σήμερα. Παίξαμε κυρίως με αντεπιθέσεις, δηλαδή κάναμε αυτό που μας κάνουν οι άλλες ομάδες και στο μεγαλύτερο διάστημα το κάναμε επιτυχία. Το να χάνεις στα πέναλτι ποτέ δεν είναι δίκαιο. Όμως θα πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές».

Για το πώς βλέπει το 2012 για την ΑΕΛ

«Υπήρχε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Ήταν να παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ και τελικά ξεκινήσαμε στη Φουτμπολ Λιγκ. Έχουμε 5 μέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και όταν επιστρέψουμε θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για το αν τελικά θα φύγει ο Τσιμπάμπα

«Υπάρχουν φήμες και διάφορα ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα».

Το σχόλιό για τις αποχωρήσεις παικτών αλλά και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια σενάρια, αλλά εγώ μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων περιμένω όλους τους ποδοσφαιριστές πίσω. Μετά την επιστροφή θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα με τον πρόεδρο».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και για ποιες θέσεις θα γίνουν

«Δε μπορώ να αποκαλύψω τις θέσεις για τις οποίες θα κινηθούμε. Έχουμε πλάνα και το βασικό μας μέλημα είναι να προσθέσουμε ποιότητα με νέους παίκτες. Δε σημαίνει ότι τα νέα αποκτήματα θα αντικαθιστούν τους παίκτες που θα φύγουν. Επίσης θα δοθούν μερικοί δανεικοί».

Για το αν η αποψινή εμφάνιση του αφήνει καλές εντυπώσεις

«Το υπάρχον ρόστερ θα πρέπει να πετύχει το στόχο που είναι μόνο η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ».

Το σχόλιο του για τη φάση του πέναλτι που δε δόθηκε και τη σημερινή διαιτησία

«Ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι ,δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που δε μας δόθηκαν από τους διαιτητές αυτά που δικαιούμασταν. Μόνο αν πυροβοληθεί ένας παίκτης μας μέσα στην περιοχή θα πάρουμε πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: