Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"Με εντυπωσίασε η Παναχαϊκή"

Εντυπωσιασμένος από την Παναχαϊκή δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, που δεν παραγνώρισε την αξία της πρόκρισής του στο Κύπελλο.

"Με εντυπωσίασε η Παναχαϊκή"
«Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλή. Είχε αρκετές ευκαιρίες. Εμείς σκοράραμε σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Την ξεχνάμε από σήμερα γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε διακοπές ενώ ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε γιατί παίζουμε στις 28 Δεκεμβρίου. Επίσης ούτε Πρωτοχρονιά θα κάνουμε γιατί στις 3 παίζουμε στα Γιάννενα».
Για τους παίκτες που δεν πήγαν καλά ισχυρίστηκε: «Σε έναν μαραθώνιο δεν μπορείς να φαντάζεσαι ούτε σε 11 ούτε σε 15 παίκτες. Εγώ είδα ότι έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι και αυτο αποφάσισα. Σημασία έχει ότι μπήκαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρονο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Γι' αυτόν τον λογο λέω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε μια 20αδα παικτών».
Τέλος δήλωσε πως «έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μια Παναχαϊκή που με εντυπωσίασε. Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι στην Πάτρα και βλέπω φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω. Εύχομαι ολόψυχα και λέω αυτό που αισθάνομαι, η Παναχαϊκή να επανέλθει στην φυσική της θέση. Αυτή η Παναχαϊκή είναι καθαρά έργο του κυρίου Κούγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: