Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Ανήκει στην Σούπερ Λίγκα η Λάρισα»

«Ανήκει στην Σούπερ Λίγκα η Λάρισα»
Το εγκώμιο της Λάρισας έπλεξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως υπάρχει ικανοποίηση στο Αγρίνιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ για την φάση του πέναλτι του Σεσίνια, απέφυγε να σχολιάσει.

«Παρότι το Κύπελλο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες, έγινε μία καλή προσπάθεια από μας απέναντι σε μία ομάδα που τη θεωρώ ομάδα Σούπερ Λίγκ και αν αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία είναι θέμα χρόνου να επανέλθει. Αυτό δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά όλος ο χώρος του ποδοσφαίρου, αφού η ΑΕΛ είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και δυναμική.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν πολύ δυνατό και φτάσαμε στη διαδικασία που δεν είναι για καρδιακούς, αφού χτυπήθηκαν 11 πέναλτι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί φεύγει μία χρονιά που ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Όλοι στο Αγρίνιο αισθάνονται ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στη Σούπερ Λίγκα και κλείνουμε τη χρονιά με μία πρόκριση απέναντι στη πιο δύσκολη ομάδα της Β’ Εθνικής».

Σε ερώτηση αν έχει άποψη για τη φάση της ανατροπής του Σεσίνια, ο Έλληνας τεχνικός απλά είπε: «Δεν έχω άποψη από τη θέση που ήμουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: