Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ξενίδης : «Αν ήμουν ο Τάκης, θα είχα φύγει απο την χώρα»

Ο Γιώργος Ξενίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Ηρακλή, αποδίδοντας ευθύνες στην διοίκηση του Γιάννη Τάκη.

Ο βετεράνος άσος του Γηραιού μεταξύ των άλλων τόνισε: «Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι που μπορούν να ανοίξουν οποιαδήποτε πόρτα. Αν ο Πιλάβιος δει μπροστά του τον Χατζηπαναγή θα αλλάξει στάση. Όταν μου ζητήθηκε να αναλάβω μίλησα με τα παιδιά της «Αυτόνομης», πήγα σε ένα ραντεβού 2 ώρες πριν και μετά από 1 ώρα εμφανίστηκε ο κύριος Τάκης και μιλούσε σαν μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής χρωστούσε σε 20 προμηθευτές. Μου ζήτησε να μιλήσω στους παίκτες, αλλά εγώ ντράπηκα να το κάνω, από τη στιγμή που όλοι ήταν απλήρωτοι. Είπα να μαζευτούμε και να δώσουμε ο καθένας κάτι, ότι μπορεί. Εγώ έχω 30.000 ευρώ στη τσέπη βάλτε κι εσείς κάτι να πληρώσουμε τους παίκτες. Λόγω της σχέσης μου με τον κύριο Μυτιληναίο, μπορούσα να φέρω κάποιες χορηγίες στην ομάδα.

Ζήτησα το κοστολόγιο από τους διοικούντες, αλλά πέρασε ο καιρός και δεν μου απάντησε κανείς. Εγώ πλέον συνειδητά απέχω από την ομάδα. Την αγαπάω και θα μαλώσω, θα πλακωθώ, είμαι παρορμητικός από τη φύση μου. Τρελαίνομαι γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν μόστρα στον Ηρακλή. Πως αυτός ο άνθρωπος (σ.σ Γιάννης Τάκης) κυκλοφορεί στον Ηρακλή; Πως έλεγαν ότι είναι όλοι αισιόδοξοι για την άδεια; Εγώ αν καταδίκαζα την ομάδα θα έφευγα από την χώρα. Όταν ανέλαβε δεν ήξερε ότι έφταιγαν οι προηγούμενοι;; Ο κόσμος του Ηρακλή θέλει αλήθειες. Η αυριανή ημέρα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του Ηρακλή και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη σχέση του με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο τόνισε:

«Κάποια στιγμή ο Ηρακλής πρέπει να απεμπλακεί από τον κύριο Μυτιληναίο. Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του. Έκανε κι αυτός πολλά λάθη, αλλά το πιο μεγάλο ήταν που άφησε το Σπανουδάκη να κάνει τη διαχείριση. Δεν ήξερε το αντικείμενο ο Σπανουδάκης. Κι όμως ο κύριος Μυτιληναίος έβαλε και 2 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει η ρύθμιση από την εφορία. Όπως και ο Ρέμος πληρώνει για την εφορία και κουβαλάει τα χρέη πάνω του».The Player

Ετοιμάζει το πρώτο... χτύπημα!

Μεταγραφική εβδομάδα αυτή που διανύουμε, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει γέφυρες με τους υποψήφιους στόχους και είναι έτοιμος να ανοίξει τον χορό. Αμπντούν, Σάντσες, Φορτούνης και… έκπληξη στο προσκήνιο!
Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται πλέον ο Ολυμπιακός, η παραμονή του Μιραλάς ήταν η πρώτη επιτυχία και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν δυνατά και στο καλοκαιρινό παζάρι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παραδώσει τη λίστα στη διοίκηση και παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με τον Εντουάρντο Μαθία. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα και ακόμα μια την επόμενη. Οι Σάντσες, Αμπντούν και Φορτούνης είναι ψηλά στην λίστα και έχουν προτεραιότητα, ενώ υπάρχει και η… έκπληξη με όνομα που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά υπάρχει στη λίστα του Μαθία.

Επαφές με Σάντσες!
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον Σάντσες, υπάρχει διαφορά με την πλευρά του παίκτη, όμως αν επιμείνει λίγο ακόμα τότε θα συμφωνήσει και θα μπορεί να μιλήσει και με την Βαλενσιέν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προσφέρει 2.5 εκατ. ευρώ, όμως τα 3.5 που φημολογείται πως μπορεί να ζητήσουν οι Γάλλοι είναι ποσό… απαγορευτικό!
Για τον Αμπντούν, μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να έρθει στον Ολυμπιακό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκφράσει την προτίμησή του για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό.

Από κει πέρα, ο Φορτούνης είναι στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά την ελληνική ενίσχυση, μπορεί οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης να κάνουν λόγο πως δεν τον παραχωρούν, ωστόσο και με την βοήθεια του παίκτη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να τον αποκτήσουν!

Σηφάκης και Μάχο!
Ο Ολυμπιακός αναζητά πλέον δυο πορτιέρο, ο Αλμούνια και ο Οτσόα είναι οι υποψήφιοι από την ξένη αγορά, όμως τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει αρκετά ψηλά στην λίστα ο Μιχάλης Σηφάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη αποφασίσει και για τα έμψυχα ανταλλάγματα. Για τον δεύτερο γκολκίπερ, πολλές πιθανότητες έχει και ο Γιούργκεν Μάχο, ενώ στα υπόψη υπάρχει πάντα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!
Πηγή: gazzetta.gr

Ανακοινώνεται ο Φορτούνης;

Αν και στον Αστέρα Τρίπολης λένε πως «ο Φορτούνης δεν πωλείται για κανένα πόσο», στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για… τελειωμένη υπόθεση.

Ανακοινώνεται ο Φορτούνης;
Έτσι λοιπόν, κόντρα στις διαρροές που αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος δεν πωλείται «Ούτε για 300, ούτε για 400, ούτε για 500 χιλ. ευρώ», στο Λιμάνι βλέπουν ήδη τον παίκτη με τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κύκλους των Πειραιωτών μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ακόμα στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη.
Οι πρωταθλητές είχαν νέα επαφή με τον Αστέρα και φαίνεται πως συμφώνησαν σε όλα…

Πρόεδρος ψιλικατζής...


Πρόεδρος ψιλικατζής...
H ηλεκτρονική σελίδα www.basketnet.gr προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με αυτά που ο κόσμος είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.
Αποκαλύπτει λοιπόν έγγραφα που αποδεικνύουν τη δράση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος παρά τον παχυλό μισθό του που αγγίζει τις 6.500 ευρώ, δε διστάζει να περνάει ως έξοδα στον ΕΣΑΚΕ τα ...ψιλικά του...
Αυτή η ιστορία πάντως, δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια...

«Μέσι ο καλύτερος, αλλά κατώτερους από τους παλιότερους»

Τον Μέσι θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου αυτή τη στιγμή ο Πελέ, παρ’ όλα αυτά όμως πιστεύει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τα είδωλα του παρελθόντος, τα οποία θεωρεί ανώτερα από τον Αργεντινό.
«Στον κόσμο αρέσει να τον συγκρίνουν με τον Κρόιφ, τον Πλατινί, τον Ντι Στέφανο, πού ήταν καλύτεροι από τον Μέσι», δήλωσε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Χιλής, «La Tercera».
Ο «βασιλιάς» ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όμως δεν αποκλείει κανένα αποτέλεσμα αναφορικά με τον τελικό του Champions League.
«Η Μάντσεστερ παίζει δυνατά, είναι πιστή στο αγγλικό στυλ. Αλλά ως ομάδα, Η Μπαρτσελόνα είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη στον κόσμο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Επιπλέον έχουν τον Μέσι», τόνισε κλείνοντας ο Πελέ.

Ρόσι: «Δεν ξέρω τίποτα για Μπάρτσα»

Άγνοια για τις φήμες που τον τοποθετούν στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιριού δήλωσε ο Τζουζέπε Ρόσι, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS». Παράλληλα, ο Ιταλός επιθετικός εμφανίστηκε χαρούμενος που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και ελπίζει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου με τη φανέλα των «κίτρινων υποβρυχίων».
Αναλυτικά δήλωσε:  
Για της φήμες που τον εμπλέκουν με τα μεταγραφικά σενάρια της Μπαρτσελόνα: «Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό».
«Ήταν μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη για την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα φέτος αλλά δεν ξέρω τίποτα για όλα αυτά που λέγονται. Πολλά γράφονται στις εφημερίδες αλλά δεν γνωρίζω τίποτα».
Τέλος, ανέφερε ότι ελπίζει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου φορώντας τη φανέλα της Βιγιαρεάλ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ιταλού έχει «κλειδώσει» -μία αγωνιστική πριν το φινάλε- την τέταρτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες και έχει βρει το... δρόμο για τα δίχτυα 18 φορές.

Αμπιντάλ: «Με άλλαξε σαν άνθρωπο η περιπέτειά μου»

Με διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίζει τη ζωή ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο ήπαρ, αλλά επέστρεψε στα γήπεδα δυνατός.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλάζει η ζωή σου μέσα σε μια νύχτα. Η περιπέτεια αυτή με άλλαξε σαν άνθρωπο, πάνω από όλα σαν χαρακτήρα. Συνεχίζω να υποβάλλομαι τακτικά σε εξετάσεις, γιατί μπορεί να είχα πρόβλημα στο ήπαρ, αλλά την άλλη φορά μπορεί να προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα», δήλωσε στην «Barca TV» και πρόσθεσε: «Ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως είχα τους φιλάθλους μας στο πλευρό μου. Το χειροκρότημά τους μου έδωσε περισσότερη δύναμη για να επιστρέψω».

Για τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου είπε: «Δεν με πειράζει αν δεν αγωνιστώ. Όμως πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμη μπροστά μας μέχρι τον τελικό και είμαι τυχερός που οι υπεύθυνοι για τη φυσική κατάσταση στην ομάδα με γνωρίζουν καλά και θα με βοηθήσουν να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι τότε».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του, τόνισε: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά είμαι ήρεμος. Δεν βιάζομαι να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα. Θέλω να παραμείνω και θα υπογράψω, αν φυσικά αυτό αποτελεί και επιθυμία της ομάδας».

Γκουαρντιόλα: «Προσοχή στις αντεπιθέσεις»!!

Έναν αγώνα δυνατό, παρόμοιας δυσκολίας με αυτούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, πιστεύει ο Πεπ Γκουαρντιόλα ότι θα προσφέρει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τελικός καρμπόν του 2009 θα γίνει αυτή τη φορά στην Αγγλία με τη Γιουνάιτεντ να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δείχνει να έχει επίγνωση της ποιότητας των «κόκκινων διαβόλων»:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πάρα πολύ δυνατή, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι καλοδουλεμένη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο να τη «χτυπήσουμε». Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις, γιατί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι σε όταν παίζουν έτσι».

Παίζει ο Βιεϊρίνια με ΑΕΚ!!

Η κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ φέρνει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τόσο στην αποστολή όσο και στην ενδεκάδα.
Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (γι' αυτό δεν έπαιξε με την ΑΕΚ και την Δευτέρα έκανε θεραπεία), ωστόσο ο Μάκης Χάβος θα ρισκάρει και θα τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play off, αφού υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο για να μην χαθεί η πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Θεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας έκαναν επίσης οι Λίνο και Ιβιτς, με τον πρώτο να επιστρέφει και αυτός στην ενδεκάδα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείας στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Ζήτησε και επίσημα το Ευρωμπάσκετ του 2015 η Ισπανία!!

Η Ισπανία στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της FIBA Europe στην Πορτογαλία, κατέθεσε και επίσημα τον φάκελο για την διεκδίκηση του Ευρωμπάσκετ του 2015 τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες! Αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανία έχει ήδη αναλάβει το Μουντομπάσκετ του 2014.

Κινείται για Χάμσικ η Μίλαν!!

Να ταράξει τα νερά της μεταγραφικής περιόδου θέλει η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι!

Η Μίλαν έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στον άξονα (Αμπροζίνι, Γκατούζο, Ζέεντορφ), ενώ ο Αντρέα Πίρλο αναμένεται να αποχωρήσει. Έτσι, οι Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη με παρόν και μέλλον που θα μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις του κέντρου.

Ο Σλοβάκος διεθνής έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα παρά τα μόλις του 23 χρόνια, καθώς από το 2004 αγωνίζεται στο Καμπιονάτο, όταν και η Μπρέσια τον απέκτησε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το 2007 μετακόμισε στη Νάπολι και έως τώρα έχει συμμετάσχει σε πάνω από 150 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δείξει καλά δείγματα τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως δημιουργός-σκόρερ.

Τη φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα, μία συμμετοχή στο κύπελλο και 7 συμμετοχές και 2 γκολ στην Ευρώπη. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως από τη στιγμή που δεν έχει οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης τα 30 εκατομμύρια ευρώ ίσως είναι ικανά να πείσουν τους ιθύνοντες της Νάπολι να τον παραχωρήσουν, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, τότε η υπόθεση θα γίνει ακόμα πιο βατή.

Εκτός Κόπα Αμέρικα ο Τέβες;

Η πληθώρα επιθετικών που θα έχει στη διάθεση του ο Σέρχιο Μπατίστα για το προσεχές Κόπα Αμέρικα, το οποίο διοργανώσει η Αργεντινή, δεν αποκλείεται να τον αναγκάσει να «θυσιάσει» ένα μεγάλο όνομα, με αυτό του Κάρλος Τέβες να είναι ένα από τα πλέον πιθανά!

Με τους Λίονελ Μέσι, Γκονζάλο Ιγκουαίν και Άνχελ Ντι Μαρία να θεωρούνται δεδομένοι για τη γραμμή κρούσης και τους Μάριο Ζάρατε και Εζέκιελ Λαβέτσι να «παίζουν» δυνατά, ο «Απάτσι» δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει το τουρνουά (1-24 Ιουλίου) από την τηλεόραση.

Η «αλμπισελέστε» έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με την Αλβανία στις 20 Ιουνίου, προκειμένου ο ομοσπονδιακός τεχνικός να βγάλει συμπεράσματα σε παίκτες και σχήματα, έτσι, σε περίπτωση που ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι δεν αγωνιστεί εκεί, δεν αποκλείεται να μη βρίσκεται και στην τελική επιλογή.

Ψηφοφορία για τον MVP του ΠΑΟΚ!!


 Τα τελευταία δυο χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της περιόδου και αυτό κάνει και φέτος με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρει τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ (MVP) της χρονιάς.
Τριάντα (30) τυχεροί από αυτούς που θα ψηφίσουν θα κερδίσουν:

    10 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2011-2012) στη Θύρα 4 ή 7 του γηπέδου της Τούμπας
    10 φανέλες του MVP με την υπογραφή του και
    10 συλλεκτικές κασετίνες «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Τα δώρα της κλήρωσης είναι μία προσφορά του Επίσημου Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «Pepsico ΗΒΗ Α.Β.Ε.»
Στείλτε Τ Ω Ρ Α ΠΑΟΚ (κενό) όνομα παίκτη (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο «54991» και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 30 τυχερούς.
Όσα περισσότερα μηνύματα στείλουν οι φίλαθλοι, τόσο αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν στην κλήρωση. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αποστολή των SMS θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας.
ΨΗΦΙΣΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟΝ MVP TOY ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2010-11
ΣΤΕΙΛΤΕ: ΠΑΟΚ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΤΟ «54991»
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τελευταίο παιχνίδι των play offs Super League ΟΠΑΠ 2011, που θα δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έχουν αποστείλει μήνυμα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokfc.gr). Οι 10 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012, οι επόμενοι 10 από μία φανέλα του MVP με την υπογραφή του και οι υπόλοιποι 10 από μία συλλεκτική κασετίνα «ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ».
 

Δείγμα ανωτερότητας από ΟΦΗ!!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή την άνοδο των δυο ομάδων στην Σούπερ Λιγκ .

Επίσης, η Κρητική ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την κόσμια εικόνα που επέδειξαν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλους του Γιαννιώτες αλλά και την Αστυνομία για τα σωστά προληπτικά μέτρα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο για την άριστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο φίλαθλος κόσμος, με το βροντερό παρών του, βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών να φτάσουν στη δίκαιη νίκη με σκορ 4-1. Κυρίως, όμως, με το σωστό τρόπο που φέρθηκαν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, έδειξαν για πολλοστή φορά πως πρέπει να φέρεται ο φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με την ευκαιρία λήξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Foootball League συγχαίρει την ΠΑΕ Παναιτωλικός και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο βαθμολογικό πίνακα και θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών τους και υλοποίηση των στόχων τους. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον αστυνομικό διευθυντή ταξίαρχο κ. Μανόλη Κοντοδιάκο και τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου για τα άψογα προληπτικά μέτρα που είχαν λάβει και βοήθησαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την ασφαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλάθλων. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας απ' όπου κι αν προέρχεται».


Ένας γκάνγκστερ στη Νιουκάστλ!!

Την… παράδοση με τα «καλά παιδιά» φαίνεται πως συνεχίζει η Νιουκάστλ, η οποία αναμένεται να μπλεχτεί σε νέες περιπέτειες μετά τη δημοσίευση ποδοσφαιριστή της να… ποζάρει με όπλο και να παρουσιάζεται ως γκάνγκστερ!

Ο επιθετικός των «ανθρακωρύχων», Νιλ Ρέιντζερ, μόλις 20 ετών, εμφανίζεται στη φωτογραφία που βλέπετε, λίγο πριν την νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του. Οι Αρχές έχουν αρχίσει έρευνες να ανακαλύψουν αν είναι αληθινό, με αυτή την πιθανότητα να διαψεύδεται από τον σύλλογο, ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωσή.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ρέιντζερ προτού γίνει ποδοσφαιριστής ήταν μέλος συμμορίας και μάλιστα έχει κάνει και φυλακή!

«Ανάβει φωτιές» σε Μίλαν και Ρόμα η μεταγραφή Μποριέλο!!

Ακόμα και με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν η Μίλαν και η Ρόμα αν αποδειχθεί ότι κινήθηκαν παράτυπα στην υπόθεση της μεταγραφής του Μάρκο Μποριέλο!

Συγκεκριμένα, η επιτροπή Covisoc, η οποία είναι υπεύθυνη για να ρυθμίζει τις συναλλαγές μεταξύ των ομάδων σε μεταγραφικά θέματα, ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση του Μποριέλο, καθώς, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, εντόπισε παρατυπίες.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για τον δανεισμό του παίκτη, με την ομάδα της πρωτεύουσας να διατηρεί οψιόν αγοράς του έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούνιο του 2011.

Παρόλα αυτά, η επιτροπή διαπίστωσε ότι η Ρόμα έχει ήδη πληρώσει 3,75 εκατομμύρια ευρώ ως μέρος της μεταγραφής πέρυσι, όταν υποτίθεται ότι είχε συμφωνηθεί η παραχώρησή του ως δανεικού χωρίς κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

Η Covisoc έχει ζητήσει διευκρινίσεις από τους «τζιαλορόσι» και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί από τις εξηγήσεις τους οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες ενδέχεται να τιμωρηθούν με ποινές που κυμαίνονται από χρηματικό πρόστιμο μέχρι αφαίρεση βαθμών!

Στη… σέντρα παράγοντες και Πολιτεία! (ΦΩΤΟ)

Ευθύνη στην Πολιτεία και στους παράγοντες που διοικούν τις ομάδες, ρίχνουν οι φίλαθλοι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Στη… σέντρα παράγοντες και Πολιτεία! (ΦΩΤΟ)
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ιστοσελίδας sports-data.net, πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι παράγοντες των ομάδων με 1301 ψήφους και ακολουθεί η Πολιτεία με 1268. Η ΕΠΟ με την Σούπερ Λίγκα είναι 3οι με 994!
Αξίζει να σημειωθεί ότι 4.426 φίλαθλοι πήραν μέρος στη συγκεκριμένη έρευνα, στο διάστημα 2/5/2011 και 15/5/2011.
Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
Ποιος πιστεύετε ότι έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος;
Παράγοντες Ομάδων (29%, 1,301 Votes)
Πολιτεία / Κυβέρνηση (29%, 1,268 Votes)
ΕΠΟ / Σούπερ Λίγκα (22%, 994 Votes)
Οπαδοί / Σύνδεσμοι (6%, 264 Votes)
Διαιτησία (5%, 207 Votes)
Αθλητικά ΜΜΕ (5%, 206 Votes)
Στοιχηματισμός (3%, 140 Votes)
Άλλο (1%, 39 Votes)
ΔΓ / ΔΑ (0%, 7 Votes)

Την Πέμπτη εκδικάζεται η καταγγελία του Αστέρα!!

Την Πέμπτη 19/5 θα εκδικάσει η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία ζητά την αφαίρεση επτά βαθμών του Ηρακλή.
Την Πέμπτη εκδικάζεται η καταγγελία του Αστέρα
Οι Αρκάδες, οι οποίοι βασίστηκαν σε όσα έγγραφα παρουσίασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην Βουλή και σύμφωνα με τα οποία υπήρξαν πλαστές ενημερότητες από τον «Γηραιό».
Έτσι την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση, η οποία μπορεί να δώσει το δικαίωμα στον Αστέρα να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: arcadia-sports.gr

Περιμένει Σάντσες, «γλυκοκοιτάζει» Μουντάρι!!

Αν και ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο τον Κάρλος Σάντσες, οι «τρελές» απαιτήσεις της Βαλενσιέν τον οδηγούν να κοιτάει και άλλες περιπτώσεις και μάλιστα καλύτερες…
Περιμένει Σάντσες, «γλυκοκοιτάζει» Μουντάρι!
Μπορεί ο Σάντσες της Βαλενσιέν να είναι βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή, αλλά δεν είναι και η μόνη λύση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλές επιλογές και είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή αν κάτι δεν προχωράει, να εξετάσουν άλλες λύσεις.

Οι πρωταθλητές όντως περιμένουν τις εξελίξεις με τον Σάντσες και κυρίως να ξεκαθαρίσει η Βαλενσιέν τις απαιτήσεις της, αλλά βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις και μάλιστα από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες προτάθηκε και ο διεθνής Γκανέζος μέσος Σουλέι Μουντάρι!

Ο 27χρονος Μουντάρι ανήκει στην Ίντερ, η οποία τον Ιανουάριο τον έδωσε δανεικό στην Σάντερλαντ. Η Ιταλική ομάδα δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει τη νέα περίοδο, το γεγονός όμως ότι τον έδωσε δανεικό το προηγούμενο διάστημα δείχνει ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις με Σάντσες, την ίδια ώρα όμως βλέπει κι άλλες περιπτώσεις που μπορεί στην πορεία να αποδειχθούν και καλύτερες...

Πηγή: Rednews.gr

6-7 παίκτες θα ζητήσει ο Τσιώλης!!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση του Σάκη Τσιώλη για την αξιολόγηση του υλικού του Άρη αλλά και τα πλάνα του τεχνικού των "κιτρίνων" για την επόμενη σεζόν.
6-7 παίκτες θα ζητήσει ο Τσιώλης
Ο έμπειρος προπονητής έχει ετοιμάσει ως όφειλε την έκθεσή του την οποία μάλιστα θα παραδώσει αύριο (17/5) στον πρόεδρο του Άρη Θανάση Αθανασιάδη. Οι δύο άνδρες έχουν καθημερινά επαφές και συζητάνε τα πάντα από τους παίκτες που θα φύγουν, αλλά και τους υποψήφιους μεταγραφικού στόχους.
Ο Καρδιτσιώτης προπονητής αναμένεται να ζητήσει 6-7 παίκτες, τους περισσότερους στην μεσαία και την επιθετική γραμμή. Στην έκθεση θα υπάρχουν και ονόματα ποδοσφαιριστών τα οποία στην πλειονότητα τους θα είναι κοινοτικοί ή ξένοι. Ο Τσιώλης σκοπεύει να ανεβάσει στην μεγάλη ομάδα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
Πηγή: gazzetta.gr

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Μπέος και Τάκης στην Πειθαρχική!!

Από όλα έχει ο μπαξές της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ.
ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Μπέος και Τάκης στην Πειθαρχική
Ολυμπιακός Βόλου και Αχιλλέας Μπέος θα κληθούν να απολογηθούν την Πέμπτη (19/5), όπως και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Τέλος, από την Πειθαρχική κλήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης.
1η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχ.Μπέο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Αχ. Μπέου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
2η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ.,5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
3η Αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ηρακλής και τον κ. Ι.Τάκη (Πρόεδρο) διότι : «Κατόπιν της από 13-5-2011 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 19-5-2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 20, 22 και 26 του ΠΚ της ΕΠΟ

«Ο Θεοδωρίδης ο… ‘νονός’»!

«Α bit of a Godfather-type figure» (=μια φιγούρα κάτι σαν Νονός), χαρακτήρισε ο Γιούλ Μαβενέ, που αγωνίστηκε φέτος στον Πανσερραϊκό, τον Πέτρο Θεοδωρίδη σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα «Lancashire Evening Post»!
«Ο Θεοδωρίδης ο… ‘νονός’»!
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στη χώρα μας αλλά και στον Πέτρο Θεοδωρίδη, για τη φιγούρα του οποίου είπε ότι παραπέμπει σε....νονό!
Παράλληλα, ο Μαβενέ χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ… «τεμπέληδες» τους συμπαίκτες του!
Αναλυτικά:
«Είχα μία προσφορά να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν είχα πάει ποτέ μου εκεί και δεν είχα ακούσει ποτέ για το σύλλογο αυτό αλλά αποφάσισα να εμπιστευτώ το ένστικτό μου. Από τη θετική πλευρά, για μένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία ως ποδοσφαιριστής. Αλλά ας πούμε πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στην Ελλάδα.
Οι άνθρωποι βαριούνται πολύ και ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές πήγαιναν κατευθείαν από την προπόνηση στην παραλία ή στην πισίνα. Έβρισκες το τοπικό μαγαζί κλειστό χωρίς κάποιο λόγο. Απλά ο ιδιοκτήτης το είχε σκάσει δύο ώρες για καφέ» τόνισε αρχικά ο Μαβενέ και συνέχισε λέγοντας:
«Ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν και ο πρώτος, κάτι σαν ένα είδος Νονού και επίσης πολύ γενναιόδωρος. Πληρωνόμασταν πάντα στην ώρα μας, κάτι που σημαίνει ότι δεν μας καθυστερούσαν τα χρήματα πάνω από δύο εβδομάδες».

Γίνεται... αστεράτη και ισχυρή!

Την Τρίτη κρίνονται τα… πάντα στο Βέλγιο με την ΑΕΚ να θέλει πρωταθλήτρια την Σταντάρ Λιέγης για να είναι στους ισχυρούς, εφόσον πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση του Ιουλίου – Τι περιμένει από Τουρκία και Ελβετία.
Γίνεται... αστεράτη και ισχυρή!
Η νίκη της Γκενκ μέσα στην έδρα της Γάνδης (2-3) δεν ήταν καλό μαντάτο για την ΑΕΚ. Η Ενωση δεν θέλει η Γκενκ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά να βγει δεύτερη μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος Βελγίου. Μόνο έτσι η ΑΕΚ αν βρίσκεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι στους ισχυρούς στον τρίτο προκριματικό γύρο που θα συμμετάσχει τον Ιούλιο. Αυτό για να συμβεί πρέπει η Γκενκ να χάσει στην έδρα της από την Σταντάρ Λιέγης στον τελικό του πρωταθλήματος και να πάρει η ομάδα της Λιέγης τον τίτλο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 50 βαθμούς και η Γκενκ πάει για δύο αποτελέσματα αύριο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ θέλει το τρίτο αποτέλεσμα (διπλό της Σταντάρ) για να είναι αυτή στους ισχυρούς…
Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης είναι για να είναι όλα υπέρ την ΑΕΚ, είναι να στεφθούν πρωταθλήτριες η Φενέρμπαχτσε και η Βασιλεία (σχεδόν δεδομένο ότι η Οντένσε θα είναι δεύτερη στη Δανία και η Τιμισοάρα στη Ρουμανία). Η πρώτη είναι ισόβαθμη στους 79 βαθμούς με την Τράμπζονσπορ (πρώτη η Φενέρ) και η Βασιλεία είναι τρεις βαθμούς μπροστά από την Ζυρίχη. Αν μείνουν ως έχουν τα πράγματα στα δύο πρωταθλήματα και η Γκενκ χάσει αύριο, η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς μαζί με Mπενφίκα, Nτιναμό Kιέβου, Pούμπιν Kαζάν και τη δεύτερη ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος (έχουν πλέι οφ) και η αντίπαλός της θα είναι μία εκ των Γκενκ, Tράμπζονσπορ, Zυρίχη, Mπρόντμπι και Tιμισοάρα από τη Pουμανία.
Η ΑΕΚ σε περίπτωση που περάσει στον τρίτο προκριματικό και προκριθεί στα πλέι οφ του Αυγούστου στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι στους ανίσχυρους δεδομένα. Και εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατές ομάδες (π.χ. Μπάγερν, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Λιόν ή Παρί, Αρσεναλ ή Σίτι κ.α.) λίγο πριν τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… Μέχρι τότε όμως έχουμε πολύ δρόμο.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

«Τους έχετε κάνει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»!

Τράβαγε τα… μαλλιά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Βόλο με αυτά που έβλεπε να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι έκαναν τον αντίπαλο «να φαίνεται σαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»!
«Τους έχετε κάνει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»!
«Τι είναι αυτά που κάνετε μέσα στο γήπεδο; Άλλα λέμε, άλλα γίνονται. Θα έπρεπε να ντρέπεστε με το θέαμα που παρουσιάζουμε.
Παίζουμε σαν μικρή ομάδα και αυτοί φαίνονται σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι εικόνα αυτή. Προηγούμαστε, αλλά όπως παίζουμε δεν έχουμε καμία τύχη!», σημείωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.
 

«Ωραίος ο Πάπα Μπούμπας»! (ΦΩΤΟ)

Στο διαβατήριο του Ντιόπ μπορεί να γράφει ότι είναι Σενεγαλέζος, όμως στο livescore  γνωστής ξένης ιστοσελίδας τον ελληνοποίησαν τον άνθρωπο!
«Ωραίος ο Πάπα Μπούμπας»! (ΦΩΤΟ)
Πολλές φορές έχουμε δει ονόματα Ελλήνων παικτών γραμμένα με πολύ αστείους τρόπους σε σελίδες του εξωτερικού, για να μην πούμε το πόσο αστεία τα προφέρουν οι ξένοι σχολιαστές σε ζωντανές μεταδόσεις, με χαρακτηριστικότερο όλων του Χαριστέα, που κάθε φορά ακούγεται και διαφορετικά.
Αυτό όμως που είδαμε χτες στο www.livescore.com, πραγματικά ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα και μας χάρισε άφθονο γέλιο, για αυτό το λόγο θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στην εικόνα, οι άνθρωποι του site έχουν «ελληνοποιήσει» τον Πάπα Μπουπα Ντιόπ, ονομάζοντας τον Π. Μπούμπας. Εντάξει και για τους Έλληνες, μπερδεύονται με τα διαφορετικά γράμματα που έχει το λεξιλόγιο μας, αλλά τον Ντιόπ, που παίζει τόσα χρόνια στην Αγγλία και είναι από τους διασημότερους Σενεγαλέζους ποδοσφαιριστές πως γίνεται να τον γράψουν λάθος;
ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Οριακά, αλλά οριστικά στο 3ο γκρουπ ο Ολυμπιακός!!

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Champions League θα είναι οριστικά ο Ολυμπιακός.
Οριακά, αλλά οριστικά στο 3ο γκρουπ ο Ολυμπιακός
Δεκαοχτώ (από τις 22) ομάδες που θα βρίσκονται απευθείας στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους και μαθηματικά και από αυτές ο Ολυμπιακός έχει τον 14ο καλύτερο συντελεστή πίσω από Μάντσεστερ Γ., Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ρεάλ Μ., Ιντερ, Πόρτο, Μίλαν, Σαχτάρ, Βαλένθια, ΤΣΣΚΑ Μ., Ζενίτ, Αγιαξ και Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Από τις ομάδες με μεγαλύτερο συντελεστή από αυτόν υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα της Αρσεναλ στην Αγγλία (αν θα μπει απευθείας στους ομίλους ή αν θα πάει στα πλέι οφ των μη πρωταθλητών) και η δεύτερη γαλλική ομάδα που σίγουρα θα έχει καλύτερο συντελεστή είτε είναι η Λιόν, είτε η Μαρσέιγ είτε η Παρί Σεν Ζερμαίν.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν Μπάγερν, Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα, Ντιναμό Κ., η τρίτη γαλλική ομάδα όποια κι αν είναι και η Αρσεναλ (αν τελικά η Σίτι πάει απευθείας στους ομίλους) στον προκριματικό δρόμο των μη πρωταθλητών και η Κοπεγχάγη με τη Ρέιντζερς στον προκριματικό δρόμο των πρωταθλητών με υψηλότερο συντελεστή και καταλαβαίνει κανείς ότι δεν γίνεται να αποκλειστούν οι επτά στις οχτώ το καλοκαίρι για να παραμείνει ο Ολυμπιακός στο top-16 και άρα στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.
Από την άλλη πλευρά για τον πρωταθλητή Ελλάδας που με τα τωρινά δεδομένα βρίσκεται μόλις δύο σκαλοπάτια πάνω από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας δεν γίνεται ακόμα και στο πιο δυσμενές σενάριο να πάει πιο κάτω για να μπει στο τελευταίο γκρουπ. Η τελική του πλέον θέση ταυτόχρονα με τον οριστικό σχηματισμό των τεσσάρων γκρουπ δυναμικότητας θα διαμορφωθεί από την εξέλιξη των προκριματικών του Champions League το καλοκαίρι.
Με τα τωρινά δεδομένα και με γνώμονα ότι στους ομίλους θα προκριθούν οι ομάδες (οι πέντε από τον προκριματικό των πρωταθλητών και οι πέντε από τον προκριματικό των μη πρωταθλητών), που διαθέτουν τον καλύτερο συντελεστή και θα είναι στους ισχυρούς στις κληρώσεις τους, δείτε πως θα ήταν τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, αν είχαν ήδη λήξει όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Α' ΓΚΡΟΥΠ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 151.157
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 139.408
ΤΣΕΛΣΙ 129.157
ΜΠΑΓΕΡΝ* 118.887
Αρσεναλ 108.157
ΡΕΑΛ Μ. 103.408
ΙΝΤΕΡ 100.110
ΠΟΡΤΟ 98.239
Β' ΓΚΡΟΥΠ
ΜΙΛΑΝ 94.110
ΛΙΟΝ* 92.735
ΣΑΧΤΑΡ 87.776
ΒΑΛΕΝΘΙΑ 85.408
ΜΠΕΝΦΙΚΑ* 81.239
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ* 75.408
ΤΣΣΚΑ Μ. 73.941
Μαρσέιγ 68.735
Γ' ΓΚΡΟΥΠ
ΝΤΙΝΑΜΟ Κ* 60.776
ΖΕΝΙΤ 60.441
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ* 56.028
ΑΓΙΑΞ 56.025
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 54.887
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ* 51.110
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 50.833
Φενέρμπαχτσε 50.510
Δ' ΓΚΡΟΥΠ
ΛΙΛ 40.735
Βασιλεία 39.980
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ* 23.216
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 22.287
Μακάμπι Χ.* 21.400
ΝΑΠΟΛΙ 21.110
Ντιναμό Ζ.* 20.224
ΟΤΕΛΟΥΛ 5.174
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Με κεφαλαία γράμματα είναι οι ομάδες που έχουν μαθηματικά εξασφαλίσει την παρουσία τους από τα πρωταθλήματά τους. Με * είναι οι ομάδες που για να μπουν στους ομίλους θα πρέπει να προκριθούν μέσω από τους δύο προκριματικούς δρόμους.
Πηγή: sentra-goal.gr
 

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera φίλες και φίλοι!! Κακή στοιχηματική ημέρα χθες καθώς περάσαν λίγα σημεία και πολλά αποτελέσματα ήρθαν μη "φυσιολογικά"!!

Avanti να δούμε τι έχουμε για σήμερα:

ΛΕ ΜΑΝ-ΛΑΒΑΛ 1 (1,45)
ΝΤΙΖΟΝ-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 1 (1,33)
ΕΛΤΣΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β 1 (1,43)

Χαλαρή τριαδούλα και τα παρακάτω σε ελεύθερη επιλογή:
ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ G/G (1,45)
ΒΙΚΙΝΓΚ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ G/G (1,50)
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 1 (1,25)
ΤΡΟΜΣΟ-ΣΠΑΡΤΑ ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 1 (1,49)
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΕΣΚΙΣΕΡΧΙΣΠΟΡ 1 (1,70)

 
Και σε συστηματάκι 3-4-5 

ΜΠΡΕΣΤ-ΛΥΩΝ 2 (1,94)
ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,05)
ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 4-6 GOAL (2,75)
ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1 (2,20)
ΒΙΚΙΝΓΚ-ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ 1 (1,91)

 Ci vediamo di nuovo!! Ciao Bella!!