Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ετοιμάζει το πρώτο... χτύπημα!

Μεταγραφική εβδομάδα αυτή που διανύουμε, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει γέφυρες με τους υποψήφιους στόχους και είναι έτοιμος να ανοίξει τον χορό. Αμπντούν, Σάντσες, Φορτούνης και… έκπληξη στο προσκήνιο!
Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται πλέον ο Ολυμπιακός, η παραμονή του Μιραλάς ήταν η πρώτη επιτυχία και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν δυνατά και στο καλοκαιρινό παζάρι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παραδώσει τη λίστα στη διοίκηση και παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με τον Εντουάρντο Μαθία. Οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα και ακόμα μια την επόμενη. Οι Σάντσες, Αμπντούν και Φορτούνης είναι ψηλά στην λίστα και έχουν προτεραιότητα, ενώ υπάρχει και η… έκπληξη με όνομα που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά υπάρχει στη λίστα του Μαθία.

Επαφές με Σάντσες!
Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον Σάντσες, υπάρχει διαφορά με την πλευρά του παίκτη, όμως αν επιμείνει λίγο ακόμα τότε θα συμφωνήσει και θα μπορεί να μιλήσει και με την Βαλενσιέν. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προσφέρει 2.5 εκατ. ευρώ, όμως τα 3.5 που φημολογείται πως μπορεί να ζητήσουν οι Γάλλοι είναι ποσό… απαγορευτικό!
Για τον Αμπντούν, μπορεί και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να έρθει στον Ολυμπιακό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκφράσει την προτίμησή του για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό.

Από κει πέρα, ο Φορτούνης είναι στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά την ελληνική ενίσχυση, μπορεί οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης να κάνουν λόγο πως δεν τον παραχωρούν, ωστόσο και με την βοήθεια του παίκτη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να τον αποκτήσουν!

Σηφάκης και Μάχο!
Ο Ολυμπιακός αναζητά πλέον δυο πορτιέρο, ο Αλμούνια και ο Οτσόα είναι οι υποψήφιοι από την ξένη αγορά, όμως τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει αρκετά ψηλά στην λίστα ο Μιχάλης Σηφάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη αποφασίσει και για τα έμψυχα ανταλλάγματα. Για τον δεύτερο γκολκίπερ, πολλές πιθανότητες έχει και ο Γιούργκεν Μάχο, ενώ στα υπόψη υπάρχει πάντα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: