Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Χάβος: «Δεν έφταιξε το σύστημα»

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, που σχολίασε τον τρόπο που ήρθε η ήττα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:
«Με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, κάτι το οποίο το είχαμε πει, το είχαμε δουλέψει. Όπως είχα πει και μετά τον Βόλο τα πλέι οφ έχουν ακόμη δρόμο. Μπροστά μας είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουμε».
Για την επιλογή του συστήματος 3-4-3 και τον Βιεϊρίνια: «Δεν είχε να κάνει με την απώλεια του Βιεϊρίνια. Στις οργανωμένες επιθέσεις της ΑΕΚ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά δεν έφταιξε ο σχηματισμός για το σκορ. Είχαμε πει ότι ο αντίπαλος στις στημένες φάσεις παίζει ρόλο και η ικανότητα των αντιπάλων παικτών. Είναι κρίμα και άδικο να δεχόμαστε τέτοια γκολ».
Για τις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: «Όταν τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά και σε λίγο χρόνο, βάζουμε 2-3 παιδιά για να φρεσκάρουμε την ομάδα. Το παιχνίδι σήμερα όμως κρίθηκε καθαρά στις στημένες φάσεις».
Για το τι έφταιξε και ήρθε η βαριά ήττα: «Στο πρώτο γκολ δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, στο δεύτερο ήταν η ικανότητα του αντιπάλου. Δυστυχώς σήμερα δεχτήκαμε τρία γκολ. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και σε οργανωμένες επιθέσεις δεν είχαμε κίνδυνο. Φάγαμε τα γκολ σε κρίσιμα σημεία και ειδικά το δεύτερο. Κάναμε αλλαγές για να διορθώσουμε τα πράγματα και μόλις ανεβήκαμε δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ πάλι σε πολύ άσχημο σημείο».
Κατέληξε λέγοντας για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: «Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: