Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κρατάει Τσιώλη, απομακρύνει Κόντη η «ΑΡΗΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ»

Σε μια συνέντευξη που κράτησε περίπου 90’, άνοιξε τα χαρτιά της ο συνδυασμός με την ονομασία «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ», ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη.
Συγκεκριμένα οι Πάνος Στεφανίδης, Νίκος Ιατρού, Βασίλης Φουρλίγκας και Άγγελος Μισιρλής παρουσίασαν τη δική τους πρόταση για τον Άρη και προανήγγειλαν την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των «κιτρίνων», σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Γιάννη Κόντη από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή!
Σε ερώτηση για το μέλλον του κ. Κόντη είπαν:
«Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει ο κ. Κόντης. Έχουμε ήδη κάποια ονόματα για την θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Δεν θέλουμε να τους αναφέρουμε για να μην στιγματιστούν. Είναι συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορεί να είναι στην νέα διοίκηση και δεν θέλω να τα αναφέρω. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τον εμπορικό διευθυντή».
Για τον Τσιώλη:
«Έχουμε μια κοινή γνώμη. Να αφήνουμε τους προπονητές να παράγουν έργο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο με παίκτες που δεν είναι μεγάλα ονόματα. Πρόθεσή μας είναι αν θα είμαστε για δύο χρόνια στην διοίκηση να έχουμε τον Τσιώλη ως προπονητή. Τον θεωρούμε τον καλύτερο προπονητή».
Αναλυτικά, οι στόχοι που τέθηκαν και όσα ειπώθηκαν και βρίσκονται στην επίσημη σελίδα (aris – enotita):
Α. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Η δομή της λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα αλλάξει. Θα οριστούν:
1.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Αρμόδιος για όλα τα διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Υπεύθυνος για το προσωπικό που απασχολείται από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Υπεύθυνος αντιμετώπισης όλων των θεμάτων που αφορούν ανάγκες της ΠΑΕ, ανάγκες γηπέδου, σχέσεις με δημόσιες υπηρεσίες
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας
Η συγκεκριμένη διεύθυνση θα ανατεθεί σε άτομο εκτός του διοικητικού συμβουλίου. Θα είναι έμμισθος και θα συνεργάζεται σε καθημερινή βάση με το ΔΣ. Στην αρμοδιότητα του θα είναι επίσης οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Στόχος του είναι η καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας με το χαμηλότερο κόστος.
2. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Αρμόδιος σε ότι αφορά τα έσοδα της ομάδας από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
Υπεύθυνος για λειτουργία μπουτικ, μπυραρίας, σπορτς καφέ, κυλικείων
Υπεύθυνος για μελέτη προγραμμάτων που θα αποφέρουν νέους πόρους στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως φωτοβολταΐκα, εκμετάλλευση λοιπών χώρων γηπέδου
Θα είναι έμμισθος. Ήδη υπάρχει από πλευράς μας το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης των ανωτέρω καταστημάτων. Ο εμπορικός διευθυντής θα επιβλέπει την καλή λειτουργία και θα κάνει προτάσεις βελτίωσης.
3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Άμεση συνεργασία με προπονητή
Επικεφαλής του τμήματος σκαουτινκ της ομάδας
Σε συνεργασία με τον προπονητή θα εισηγείται στο ΔΣ την απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ή την παραχώρηση και τον δανεισμό άλλων
Θα έχει την ευθύνη των διαπραγματεύσεων με παίκτες σε πρώτο βαθμό. Η οριστική απόφαση θα είναι της διοίκησης
Υπό την εποπτεία του θα είναι και τα τμήματα υποδομών της ομάδας (κ20, κ17, ακαδημίες)
Έμμισθος με σύμβαση παροχής υπηρεσιών
Θα είναι έμμισθος. Ήδη υπάρχει από πλευράς μας το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης των ανωτέρω καταστημάτων. Ο εμπορικός διευθυντής θα επιβλέπει την καλή λειτουργία και θα κάνει προτάσεις βελτίωσης.
Β. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Πρώτο μέλημα της διοίκησης μας είναι η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσίασε αλματώδη αύξηση των εσόδων της. Ειδικά την τελευταία τριετία τα έσοδα ξεπέρασαν τα 40 εκ ευρώ αλλά η εταιρία εξακολουθούσε να παραμένει ζημιογόνος αντί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της και για τα επόμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην έλλειψη σχεδιασμού και προγράμματος.
Ο συνδυασμός «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» θα λειτουργεί βάσει προγράμματος και σχεδιασμού. Πρώτη μας δουλειά να ελέγξουμε το ύψος των σίγουρων εσόδων για την περίοδο 2011-2012. Έσοδα προερχόμενα από συμβάσεις που έχουν ήδη υπογραφεί και θα ισχύουν για τη χρονιά που έρχεται (τηλεοπτικό, ΟΠΑΠ, χορηγίες, διαφημιστικές πινακίδες). Εν συνεχεία να ελέγξουμε τα σίγουρα έξοδα που αφορούν τις αμοιβές του ήδη υπάρχοντος ρόστερ, του προσωπικού της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τις ρυθμίσεις που αφορούν παλαιότερα χρέη. Βάσει του νούμερου που θα προκύψει, θα αποφασιστεί και το μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανάλογα δε και με τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας, ενδεχομένως το μπατζετ να αυξηθεί, κινούμενο πάντα στα ποσοστιαία όρια που θέτουμε.
Τα όρια στα οποία θα κινηθούμε όσον αφορά το μπατζετ είναι τα εξής:
15% των εσόδων και όχι κάτω από 1.200.000€ θα δίνονται για παλιές οφειλές
22% των εσόδων θα αφορούν τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
63% για το αγωνιστικό μπάτζετ συμπεριλαμαβανομένων και των φόρων
Με τον συγκεκριμένο προγραμματισμό και την πιστή εκτέλεση του, θα καταστεί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βιώσιμη και επικερδής, γεγονός που θα φέρει και την οικονομική της αυτοτέλεια. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και να έχει ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους εργαζομένους είτε ποδοσφαιριστές είτε το υπόλοιπο προσωπικό.
Παράλληλα, θα φροντίσουμε να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα της εταιρία και να περιορίσουμε τις όποιες σπατάλες, γεγονός που βάσει των στοιχείων που έχουμε είναι εφικτό.
Γ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Πρώτο μέλημα της διοίκησης μας είναι η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσίασε αλματώδη αύξηση των εσόδων της. Ειδικά την τελευταία τριετία τα έσοδα ξεπέρασαν τα 40 εκ ευρώ αλλά η εταιρία εξακολουθούσε να παραμένει ζημιογόνος αντί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της και για τα επόμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην έλλειψη σχεδιασμού και προγράμματος.
Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, θα υπάρξει συνεννόηση με τον προπονητή σχετικά με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις που θέλει να γίνουν και θα κινηθούμε βάσει των εισηγήσεων του και βάσει του μπατζετ που θα έχει ήδη αποφασιστεί. Ο προπονητής που έχει η ομάδα τυγχάνει της εμπιστοσύνης μας και επιθυμία μας είναι να πορευτούμε μαζί του.
Θα επενδύσουμε στους παίκτες της πρωταθλήτριας β΄ ομάδας του Συλλόγου και θα φροντίσουμε να τους αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας τους αγωνιστικές ευκαιρίες, είτε αγωνιζόμενοι στην ομάδα μας είτε ως δανεικοί σε άλλες ομάδες προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξουμε ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας, για να πλαισιώσουν την ομάδα μας κυρίως ως εναλλακτικές λύσεις και εις βάρος των νέων ποδοσφαιριστών μας. Θα επιλέξουμε να κινηθούμε στις μεταγραφές για ποδοσφαιριστές που θα προορίζονται για την ενδεκάδα και κινούμενοι πάντα στις οικονομικές δυνατότητες του Συλλόγου. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε την ενίσχυση των μικρότερων ομάδων του Συλλόγου επενδύοντας μακροπρόθεσμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Θα οριστεί, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τεχνικός διευθυντής που να πληροί τις προδιαγραφές που έχουμε θέση και έχουν να κάνουν κυρίως με την τεχνογνωσία και την εμπειρία.
Σε ότι αφορά τις ακαδημίες του Συλλόγου, θα συνεργαστούμε με την απερχόμενη διοίκηση προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο που μας ανακοίνωσε στην έκτακτη γενική συνέλευση.
Δ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο ΑΡΗΣ θα εκπροσωπείται στην SUPERLEAGUE όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο Σύλλογο με την ιστορία που έχει και τον κόσμο που τον ακολουθεί. Δεν θα παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις αλλά θα συμμετέχει ενεργά. Θα κινείται στα πλαίσια του συνεταιρισμού της Superleague επιδιώκοντας το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Ο ΑΡΗΣ θα συμμετέχει στην Superleague με προτάσεις που έχουμε ήδη έτοιμες και οι οποίες θα έχουν ως στόχο την αύξηση των εσόδων της Λίγκας και κατ’ επέκταση της ομάδας. Θα πρέπει ως Σύλλογος να επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την καλυτέρευση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλους του τους τομείς προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστικό και πιο ελκυστικό για τους θεατές και τους χορηγούς.
Σε περίπτωση που καταπατηθούν τα συμφέροντα της ομάδας, η αντίδραση μας θα είναι άμεση. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει την ομάδα και να την αδικεί. Δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε κανέναν γιατί στα δικά μας τα μάτια είναι όλοι μικρότεροι από τον ΑΡΗ. Δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι με αυτή μας τη στάση θα επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτή η στάση ταιριάζει στην νοοτροπία του λαού μας και στα ιδανικά που αυτή η ομάδα πρεσβεύει.
Ε. ΕΝΟΤΗΤΑ
Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται ο σύλλογός μας, η «ενότητα» είναι αδιαμφισβήτητα ένας χαρακτηρισμός που πρέπει να μας διακρίνει όλους.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις πολλές, ιστορικές και μεγάλες στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Επιτυχίες στις οποίες όλοι, είτε λίγο είτε πολύ, συνδράμαμε υπό των διοικήσεων πάντα που ηγούνταν της προσπάθειας. Δίχως άλλο ο Άρης μας, έχει αποκαταστήσει κατά πολύ το όνομά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι έχει ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη του.
Παρόλα αυτά βλέπουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή, ένα σοκ, που θα μας οδηγήσει ενωμένους στην επιτυχία απαλλαγμένους από το σημερινό διχασμό και αλληλοσπαραγμό. Αυτήν την ανατροπή του σκηνικού θέλουμε να φέρουμε εμείς. Ο συνδυασμός ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ
Πρόθεση μας είναι να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς που περιστρέφονται γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Επιδιώκουμε τη συμμετοχή όλων στην επόμενη μέρα του Συλλόγου, μακριά από αφορισμούς.
Οι προηγούμενες διοικήσεις δίχως άλλο έχουν κλείσει τον κύκλο τους στον ΑΡΗ και δυστυχώς έχουν συμβάλει κι αυτές στον διχασμό που βλέπουμε και ακούμε σήμερα. Ήρθε η ώρα κατά την οποία όλοι μαζί ενωμένοι να ανατρέψουμε το σκηνικό με φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις, ικανότητα και ανιδιοτελή αγάπη προς το σύλλογό μας.
ΣΤ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ξεκινούμε την ουσιαστική μας εισήγηση αναφερόμενοι στην «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ », και το στόχο που έχουμε θέσει για να βελτιστοποιήσουμε την εμπορική της απόδοση αυξάνοντας αντίστοιχα τα εμπορικά έσοδα του Συλλόγου.
Θεωρούμε το Κλεάνθης Βικελίδης ως τον πυλώνα γύρω από τον οποίο πρέπει να δομήσουμε σειρά εμπορικών δράσεων στα πρότυπα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών club . Στόχος μας είναι να το καταστήσουμε επισκέψιμο σε καθημερινή βάση, πολυλειτουργικό, πολυθεματικό και επικερδές.
Η επισκεψιμότητα του γηπέδου από τους Αρειανούς κάθε 15 ημέρες στα πλαίσια των αγώνων της ομάδας, δεν είναι αρκετή για την οικονομική βιωσιμότητα των καταστημάτων που στεγάζονται σ’ αυτό.
Στόχος είναι λοιπόν μία πιο επιθετική πολιτική εμπορικών δράσεων προς κάθε κατεύθυνση, έχοντας υπ΄ όψιν πως καταναλωτής δεν είναι μόνο ο οπαδός φίλαθλος αλλά και ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος. Το αποτέλεσμα που προσδοκούμε είναι να αυξηθούν οι μέρες που το γήπεδο μας θα είναι τόπος συγκέντρωσης φιλάθλων και να μην περιορίζεται στις μέρες των αγώνων.
Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός διαδικτυακού Καταστήματος (online shop) με είδη της ομάδας μας στα πρότυπα όλων των ευρωπαικών συλλόγων. Στην εποχή της εμπορικής κυριαρχίας του Ιντερνετ δεν νοείται ο Σύλλογος μας να μη διαθέτει ένα σύγχρονο διαδικτυακό εμπορικό Κατάστημα με τεράστια γκάμα εμπορικών προιόντων υπό το εμπορικό σήμα του ΑΡΗ. Το brand name του ΑΡΗ πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο.
Αξιοποιώντας την βάση δεδομένων που υπάρχει μέσω της Λέσχης και των κατόχων διαρκείας με συνεχή τροφοδότηση ενημερωτικών e-mail ή και διαφημιστικών φυλλαδίων με ελκυστικές προσφορές σε προϊόντα, θα πετύχουμε μία αύξηση πωλήσεων. Τα έξοδα διενέργειας των εμπορικών αυτών δράσεων θα καλυφθούν από χορηγούς που θα διαφημίζονται στα email ή τα διαφημιστικά φυλλάδια αυτά.
Στην προσπάθεια μας για την καθημερινή αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστορικού μας γηπέδου προτείνουμε την δημιουργία εκθεσιακού – μουσειακού χώρου με σκοπό τη διάδοση την διαφήμιση και την εμπέδωση της Αρειανής ιδέας και ιστορίας. Ένα Μουσείο του ΑΡΗ θα αποφέρει σίγουρα επιπλέον έσοδα στο Σύλλογο μας μέσω των εισιτηρίων που θα κόβονται ετησίως.
Το γήπεδό μας είναι και θα παραμείνει ένα απόρθητο κάστρο. Τα τελευταία χρόνια η παρουσία μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις το έχει κάνει παγκοσμίως γνωστό. Βασιζόμενοι λοιπόν σ’αυτό θα προχωρήσουμε στην διαμόρφωση ειδικού χώρου που θα στεγάσει την ιστορία του συλλόγου και του οπαδικού μας κινήματος. Με οπτικοακουστικά μέσα και κάθε άλλο υλικό, συνδυαζόμενα με ξεναγήση στους χώρους του γηπέδου όπως κερκίδες, αποδυτήρια, καφέ, ΑΡHΣ FM κ.α. θα καταστήσουμε το γήπεδο μας ως ένα αξιοθέατο της πόλης μας, έτσι ώστε ο κάθε επισκέπτης σε αυτήν να θεωρεί μια ξενάγηση έναντι εισιτηρίου φυσικά ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη. Προκειμένου να επιτύχουμε τον συγκεκριμένο στόχο, θα συνεργαστούμε με τουριστικά πρακτορεία και με τον Δήμο Θεσσαλονίκης στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων.
Για την μπουτίκ πιστεύουμε, ότι αφού γίνει μία απογραφή προϊόντων και σε όποιο βαθμό μας το επιτρέψουν οι συμβάσεις που υπάρχουν, είναι αναγκαίο να γίνει μία διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων όπως επίσης και μία τιμολογιακή αναπροσαρμογή προς τα κάτω προσαρμοζόμενη στην οικονομική κρίση της πατρίδας μας. Η περαιτέρω δημιουργία ενός συστήματος Franchise για το άνοιγμα μπουτίκ ΑΡΗ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος όπου υπάρχει οπαδικός πηρύνας, θα μπορούσε επίσης να επιφέρει έσοδα στον Σύλλογο. Στις σκέψεις μας είναι και η δημιουργία καταστημάτων στο αεροδρόμιο, στον σταθμό των τρένων και στα ΚΤΕΛ.
Θεωρούμε επιβεβλημένη την επαναλειτουργία της μπυραρίας. Ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα για την κατασκευή της και η ανταποδοτικότητα της είναι ελάχιστη, ενώ και η εικόνα που δίνει ένα κλειστό κατάστημα του ΑΡΗ είναι αρνητική. Σκοπεύουμε την λειτουργία της σε συνδυασμό με grill και παροχή delivery.
Θα επιδιώξουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας του sports café μέσω κάποιων εκδηλώσεων με συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ομάδος, όπως και να παραχωρείται η χρήση του σε φιλάθλους για διάφορα event με ειδικές τιμές για τα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.
Έχοντας καταστήσει λοιπόν το γήπεδο μας πολυλειτουργικό πολυθεματικό και με μεγάλη επισκεψιμότητα, γίνεται αυτόματα ελκυστικότερο στους διαφημιζόμενους. Σε συνεργασία με συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρεία είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε ένα σοβαρό έσοδο από την προβολή μέσω banner στο περιβάλλοντα χώρο όπου με χαμηλότερο budget θα προσφέρουμε αξιόλογη προβολή σε επιχειρήσεις της περιοχής.
Συμφωνούμε με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ αφού πιστεύουμε ότι κάθε εκατοστό αυτού του γηπέδου πρέπει να είναι εκμεταλλεύσιμο όταν αυτό δεν επιβαρύνει αλλά φέρνει έσοδα στην εταιρεία. Παράλληλα, θα αντικαταστήσουμε τους λαμπτήρες των προβολέων του γηπέδου με αντίστοιχους τεχνολογίας LED. Και οι δύο ενέργειες είδαμε ότι μπορούν να είναι χρηματοδοτούμενες μέσω τραπέζης έτσι ώστε η επιβάρυνση στο Σύλλογο να είναι μηδαμινή.
Σχετικά με τα εισιτήρια και λόγω της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί στην αγορά προτείνουμε μειωμένες τιμές στα διαρκείας , καθιερώνουμε ειδικό διαρκείας για ανέργους και ανήλικους και οικογενειακά πακέτα σε προνομιακές τιμές. Ένα minimum 15 χιλιάδων διαρκείας μας κάνει ελκυστικότερους και ανταποδοτικότερους και αυτό λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στο αθλητικό μάρκετινγκ. Με μειωμένες τιμές στα διαρκείας θα επιτύχουμε μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο. Η απώλεια εσόδων από την μείωση της τιμής θα υπερκαλυφθεί από την κατανάλωση των θεατών των αγώνων από τα καταστήματα της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και από την αύξηση της ανταποδοτικότητας για τους χορηγούς. Η καθιέρωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου θεωρείται αναγκαία για την διευκόλυνση των φιλάθλων μας από την περιφέρεια.
Δημιουργία φόρμας επικοινωνίας στην ηλεκτρονική σελίδα της ΠΑΕ όπου με ονοματεπώνυμο ο κάθε οπαδός – φίλαθλος θα εκφράζει παράπονα, παραλείψεις αλλά και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των εμπορικών δραστηριοτήτων και παροχών της εταιρείας.
Στα πλάνα μας είναι και η λειτουργία web tv μέσω της οποίας θα προβάλλονται μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από τους αγώνες καθώς και παλαιότεροι αγώνες. Θα προβάλλονται συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών μας.
Ζ. ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το νέο γήπεδο είναι απαραίτητο για το αύριο της ομάδας μας. Είναι αυτό που θα της δώσει την μεγαλύτερη ώθηση για να ξεφύγει σε οικονομικό επίπεδο και κατ’ επέκταση σε αγωνιστικό.
Σήμερα υπάρχει το θέμα της ανταλλαγής των οικοπέδων, ζήτημα στο οποίο εμπλέκεται ο Δήμος Θέρμης και το Δημόσιο. Θα εξετάσουμε σε ποια φάση βρίσκεται η υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου και αναλόγως θα συνεχίσουμε.
Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε είτε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία είτε ότι θα τραβήξει σε μεγάλο μάκρος χρόνου, θα κινηθούμε προς διαφορετικό σχεδιασμό. Ήδη έχουμε καταστρώσει πλάνο δράσης για δύο εναλλακτικές προτάσεις πραγματοποίησης του νέου γηπέδου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να παραχωρήσουμε το Κλεάνθης Βικελίδης. Για την πραγματοποίηση του σχεδίου είναι απαραίτητη η πρόσληψη τριών τεχνοκρατών με συγκεκριμένα προσόντα, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τουλάχιστον έξι μήνες με αποκλειστικό αντικείμενο την μελέτη που απαιτείται για το νέο γήπεδο. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πραγματοποίησης των συγκεκριμένων εναλλακτικών, τις οποίες τις θεωρούμε συμφερότερες της ανταλλαγής τόσο χρονικά όσο και οικονομικά, δεδομένου ότι το Κλεάνθης Βικελίδης, που ανήκει στον ΑΣ θα εξακολουθήσει να είναι εκμεταλλεύσιμο τόσο για τις ανάγκες του ΑΣ όσο και με τα καταστήματα καθώς και με την αξιοποίηση του για διάφορες εκδηλώσεις.
Η. ΑΣ ΑΡΗΣ
Είναι ένα θέμα που μας προβλημάτισε μετά την τοποθέτηση του Προέδρου του Α.Σ στην έκτακτη γενική συνέλευση. Θα επιδιώξουμε επαφή με τον ΑΣ προκειμένου να εξυπηρετηθούν και τα δικά του συμφέροντα, όπως αυτά προκύπτουν βάσει του νόμου. Σκοπός μας είναι να στελεχωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο από έναν εκπρόσωπο του ΑΣ προκειμένου να παρακολουθείται καλύτερα η οικονομική πορεία της ομάδας και να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: