Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δείγμα ανωτερότητας από ΟΦΗ!!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή την άνοδο των δυο ομάδων στην Σούπερ Λιγκ .

Επίσης, η Κρητική ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την κόσμια εικόνα που επέδειξαν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλους του Γιαννιώτες αλλά και την Αστυνομία για τα σωστά προληπτικά μέτρα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο για την άριστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο φίλαθλος κόσμος, με το βροντερό παρών του, βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών να φτάσουν στη δίκαιη νίκη με σκορ 4-1. Κυρίως, όμως, με το σωστό τρόπο που φέρθηκαν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, έδειξαν για πολλοστή φορά πως πρέπει να φέρεται ο φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με την ευκαιρία λήξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Foootball League συγχαίρει την ΠΑΕ Παναιτωλικός και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο βαθμολογικό πίνακα και θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών τους και υλοποίηση των στόχων τους. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον αστυνομικό διευθυντή ταξίαρχο κ. Μανόλη Κοντοδιάκο και τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου για τα άψογα προληπτικά μέτρα που είχαν λάβει και βοήθησαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την ασφαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλάθλων. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας απ' όπου κι αν προέρχεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια: