Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνάντηση με Πιλάβιο

Ο Ηρακλής δεν σκοπεύει να παρατήσει τα όπλα όσον αφορά την απόφαση με την οποία υποβιβάζεται στη Football League, γι’ αυτό και σήμερα, Δευτέρα, μέλη του νέου διοικητικού σχήματος θα συναντηθούν με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Από αυτό το ραντεβού θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της νεοσύστατης διοίκησης είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής και θα δώσει το «παρών», όπως επίσης και ο Λάκης Παπαϊωάννου και Σάββας Κωφίδης. Ακόμα, αναμένεται να παρευρεθούν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος. Σε αυτό που διαφέρει η νέα διοίκηση με την προηγούμενη είναι πως θα τηρήσει μια πιο ήπια στάση στο θέμα, αντίθετα με τον Γιάννη Τάκη που είχε φτάσει στα «άκρα». Μάλιστα στενός συνεργάτης του Χατζηπαναγή τόνισε στη «SportDay»: «Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε τις θέσεις μας και κατά τη δική μας άποψη το δίκαιο των αιτημάτων μας».
Ο «Γηραιός» έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας και στις 17 Μαΐου η ομάδα θα καταθέσει αίτημα, ώστε να απαντήσει να εκείνο είναι αρμόδιο να εξετάσει την υπόθεση.
Όσον αφορά  την  πλαστή φορολογική ενημερότητα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως ακόμα κι αν αυτή η καταγγελία ισχύει, δεν αποτελεί στοιχείο για την αδειοδότηση. Ακόμα, η ευθύνη βαραίνει την  ΕΠΟ καθώς έδωσε την έγκρισή της για τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.
Σήμερα Δευτέρα ή την Τρίτη θα καταθέσει η πλευρά του Ηρακλή το αίτημα για το διορισμό του νέου διοικητικού σχήματος στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα σενάρια που έφερνα τον Αντώνη Ρέμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: