Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αμπιντάλ: «Με άλλαξε σαν άνθρωπο η περιπέτειά μου»

Με διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίζει τη ζωή ο Ερίκ Αμπιντάλ μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο ήπαρ, αλλά επέστρεψε στα γήπεδα δυνατός.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλάζει η ζωή σου μέσα σε μια νύχτα. Η περιπέτεια αυτή με άλλαξε σαν άνθρωπο, πάνω από όλα σαν χαρακτήρα. Συνεχίζω να υποβάλλομαι τακτικά σε εξετάσεις, γιατί μπορεί να είχα πρόβλημα στο ήπαρ, αλλά την άλλη φορά μπορεί να προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα», δήλωσε στην «Barca TV» και πρόσθεσε: «Ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως είχα τους φιλάθλους μας στο πλευρό μου. Το χειροκρότημά τους μου έδωσε περισσότερη δύναμη για να επιστρέψω».

Για τον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου είπε: «Δεν με πειράζει αν δεν αγωνιστώ. Όμως πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμη μπροστά μας μέχρι τον τελικό και είμαι τυχερός που οι υπεύθυνοι για τη φυσική κατάσταση στην ομάδα με γνωρίζουν καλά και θα με βοηθήσουν να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι τότε».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον του, τόνισε: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά είμαι ήρεμος. Δεν βιάζομαι να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα. Θέλω να παραμείνω και θα υπογράψω, αν φυσικά αυτό αποτελεί και επιθυμία της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: