Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Ο Θεοδωρίδης ο… ‘νονός’»!

«Α bit of a Godfather-type figure» (=μια φιγούρα κάτι σαν Νονός), χαρακτήρισε ο Γιούλ Μαβενέ, που αγωνίστηκε φέτος στον Πανσερραϊκό, τον Πέτρο Θεοδωρίδη σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα «Lancashire Evening Post»!
«Ο Θεοδωρίδης ο… ‘νονός’»!
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στη χώρα μας αλλά και στον Πέτρο Θεοδωρίδη, για τη φιγούρα του οποίου είπε ότι παραπέμπει σε....νονό!
Παράλληλα, ο Μαβενέ χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ… «τεμπέληδες» τους συμπαίκτες του!
Αναλυτικά:
«Είχα μία προσφορά να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν είχα πάει ποτέ μου εκεί και δεν είχα ακούσει ποτέ για το σύλλογο αυτό αλλά αποφάσισα να εμπιστευτώ το ένστικτό μου. Από τη θετική πλευρά, για μένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία ως ποδοσφαιριστής. Αλλά ας πούμε πως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά στην Ελλάδα.
Οι άνθρωποι βαριούνται πολύ και ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές πήγαιναν κατευθείαν από την προπόνηση στην παραλία ή στην πισίνα. Έβρισκες το τοπικό μαγαζί κλειστό χωρίς κάποιο λόγο. Απλά ο ιδιοκτήτης το είχε σκάσει δύο ώρες για καφέ» τόνισε αρχικά ο Μαβενέ και συνέχισε λέγοντας:
«Ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν και ο πρώτος, κάτι σαν ένα είδος Νονού και επίσης πολύ γενναιόδωρος. Πληρωνόμασταν πάντα στην ώρα μας, κάτι που σημαίνει ότι δεν μας καθυστερούσαν τα χρήματα πάνω από δύο εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: