Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Λίνο!!

Δεν έφτανε η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ, ήρθε και ένα πρόβλημα του Λίνο για να… δέσει το γλυκό.
Ο Λίνο μπήκε ως αλλαγή στο ΟΑΚΑ σήμερα, αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο Βραζιλιάνος πονούσε μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα όπως φάνηκε και σε κάποιες φάσεις στο τέλος, δύσκολα πατούσε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου θα κάνει αύριο εξετάσεις για να φανεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος του και αν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη.
Στο όριο καρτών και ο Κοντρέρας
Τα δυσάρεστα δεν σταματούν ωστόσο εδώ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε τις εννέα κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι άμα δεχτεί ακόμα μία, θα πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι εννέα κίτρινες κάρτες έχει και ο Γκαρσία, ενώ από έξι έχουν οι Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ. Οι τέσσερις αυτοί παίκτες σε περίπτωση που δεχτούν μία ακόμα κάρτα θα πρέπει να χάσουν δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
Από τρεις κίτρινες κάρτες έχουν οι Αθανασιάδης και Ελ Ζαρ, οι οποίοι όμως αν δεχτούν μία ακόμα θα πρέπει να χάσουν ένα παιχνίδι.
Στο ξενοδοχείο οι βασικοί
Τέλος, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα δε θα ακολουθήσουν τη διαδρομή για τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, αλλά, θα πάνε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα και θα ακολουθήσουν πρόγραμμα θεραπείας και χαλάρωσης. Άλλωστε, την Τετάρτη (18/5) ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.
Οι παίκτες που πήραν μικρό χρόνο συμμετοχής στον κυριακάτικο (15/5) αγώνα με την ΑΕΚ ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου θα προπονηθούν κανονικά τη Δευτέρα (16/5) υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: