Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η αποθέωση των πρωταθλητών!!

Το ιδανικό φινάλε σε μια καταπληκτική χρονιά για τον Απόλλωνα γράφτηκε χθες στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπου οι «κοκκινόμαυροι» στέφθηκαν πρωταθλητές και αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φιλάθλους τους, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο.
Το εντυπωσιακό βέβαια για τον Απόλλωνα δεν ήταν ότι εξασφάλισε την άνοδό του στη Football League 2, αλλά το ότι ολοκλήρωσε τη χρονιά αήττητος, με 28 νίκες και μόλις 4 ισοπαλίες, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα του. Η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός, λοιπόν, για τον Απόλλωνα και ζητούμενο πλέον είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο και στο επόμενο πρωτάθλημα.
Περισσότερο ενδιαφέρον είχε τι έγινε μετά το ματς με τα Μουδανιά, παρά κατά τη διάρκειά του… Οι παίκτες έγιναν ένα «κουβάρι». Το πανό «Δ’ Εθνική άντε γεια» που ήταν κρεμασμένο στο κάγκελο των επισήμων μάλλον αντικατόπτριζε την ψυχολογία όλων των Απολλωνιστών: Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η κατηγορία για τον Απόλλωνα. Μια καινούργια ημέρα ξημερώνει για τους «ροσονέρι»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: