Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"Καλά σας έλεγε ο Νιόπλιας"!

Οι πράσινοι παίζουν σαν παλαίμαχοι στα πλέι οφ και από τον Παναθηναϊκό θυμούνται τις δηλώσεις Νιόπλια στο Περιστέρι. "Είναι εκτός τόπου και χρόνου", λένε "κύκλοι" της ΠΑΕ.
"Καλά σας έλεγε ο Νιόπλιας"!
Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να είναι στην απάνω σκάλα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Πορτογάλοs να παιζει την παραμονη του στην ομάδα στο προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο, ωστόσο και οι παίκτες δεν θεωρούνται άμοιροι ευθυνών από την "πράσινη" διοίκηση.
Συγκεκριμένα, επικρατεί οργή στο "τριφύλλι" για την εικόνα που δείχνουν οι "πράσινοι" στα πλέι οφ. Όπως, λένε "κύκλοι" της διοίκησης είναι "εκτός τόπου και χρόνου" και δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την κατάσταση.
Παράλληλα, δείχνουν να έχουν αποδειχθεί την μοίρα τους με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζουν την ομάδα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που φέρνουν.
Από τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, βλέποντας τους παίκτες να παίζουν σαν παλαίμαχοι, θυμούνται τη χαρακτηριστική δήλωση του πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκου Νιόπλια, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο.
Θεωρούν ότι τα λεγόμενα του Νιόπλια ("παίξαμε σαν παλαίμαχοι"), που τότε είχαν παρεξηγηθεί από κάποιους ποδοσφαιριστές που τώρα σέρνονται, δικαιώνουν απόλυτα τον Κοζανίτη τεχνικό.
Από εκεί και πέρα, παρόλο που το παιχνίδι μοιάζει χαμένο για τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση σκοπεύει -για μια ακόμη φορά- να ...τρίξει τα δόντια στους "πράσινους" και ενδεχομένως να τους επιβάλλει πρόστιμο μπας και φιλοτιμηθούν και ξαναγίνουν ...ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: