Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στην έξοδο ο Φερέιρα, έρμαιο ο ΠΑΟ

Διοίκηση ανύπαρκτη, αγωνιστική εικόνα που αρμόζει σε ομάδα… ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην πόρτα της εξόδου. Η διαφαινόμενη απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό, φέρνει αναταράξεις…
Οι «πράσινοι», παρουσιάζοντας για ένα ακόμη παιχνίδι την αγωνιστική του… κατρακύλα στην ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Πανθεσσαλικό», γνωρίζουν ότι πλέον υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως τόνισε άλλωστε και ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μια φορά έδειξε ότι τα πλέι-οφ έχουν περάσει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών με τη μορφή… αγγαρείας μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου και σε κανένα παιχνίδι του μίνι – πρωταθλήματος δεν έχουν προστατεύσει ούτε το όνομα του συλλόγου.
Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αντικρίζοντας και βιώνοντας όλη αυτή την τραγική κατάσταση όλους αυτούς τους μήνες, εμφανίζεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από το καλοκαίρι, οι διοικούντες την ομάδα θα πρέπει να αναζητήσουν και τον επόμενο «τιμονιέρη» τους. Ο Πορτογάλος, ακόμη και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το πιο ακραίο – αυτή τη στιγμή – σενάριο της κατάκτησης της κορυφής στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ, δεν φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει στον πράσινο πάγκο και αν τελικά αποχωρήσει , η περίπτωση του Γιώργου Δώνη είναι αυτή που θα απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: