Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Ανάβει φωτιές» σε Μίλαν και Ρόμα η μεταγραφή Μποριέλο!!

Ακόμα και με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν η Μίλαν και η Ρόμα αν αποδειχθεί ότι κινήθηκαν παράτυπα στην υπόθεση της μεταγραφής του Μάρκο Μποριέλο!

Συγκεκριμένα, η επιτροπή Covisoc, η οποία είναι υπεύθυνη για να ρυθμίζει τις συναλλαγές μεταξύ των ομάδων σε μεταγραφικά θέματα, ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση του Μποριέλο, καθώς, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, εντόπισε παρατυπίες.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για τον δανεισμό του παίκτη, με την ομάδα της πρωτεύουσας να διατηρεί οψιόν αγοράς του έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιούνιο του 2011.

Παρόλα αυτά, η επιτροπή διαπίστωσε ότι η Ρόμα έχει ήδη πληρώσει 3,75 εκατομμύρια ευρώ ως μέρος της μεταγραφής πέρυσι, όταν υποτίθεται ότι είχε συμφωνηθεί η παραχώρησή του ως δανεικού χωρίς κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

Η Covisoc έχει ζητήσει διευκρινίσεις από τους «τζιαλορόσι» και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί από τις εξηγήσεις τους οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες ενδέχεται να τιμωρηθούν με ποινές που κυμαίνονται από χρηματικό πρόστιμο μέχρι αφαίρεση βαθμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: