Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στην Eισαγγελία τα «ύποπτα» του 2011!

Τα πρώτα «ύποπτα» παιχνίδια του 2011 κατέφθασαν από την UEFA και βρίσκονται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση.
Στην Eισαγγελία τα «ύποπτα» του 2011!
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αγώνα Kυπέλλου Διαγόρα - Aτρόμητου (3/2) και την αναμέτρηση Hλιούπολης - Λεβαδειακού (21/3) για το πρωτάθλημα της Football League.
Στις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις, που περιλαμβάνονται στα 40 ματς που εξετάζει η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, παίχτηκαν μεγάλα ποσά και εντοπίστηκαν από το σύστημα «Aνίχνευσης Στοιχηματικής Aπάτης» της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Eτσι λοιπόν ενημερώθηκε η EΠO, που με τη σειρά της τα έστειλε στον γγA Πάνο Mπιτσαξή και από κει στη Δικαιοσύνη.
H ρεβάνς του προημιτελικού του Kυπέλλου ανάμεσα στο σύλλογο της Pόδου και την ομάδα του Περιστερίου, που κατόπιν έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, τελείωσε με νίκη (1-0) των φιλοξενούμενων, που είχαν κερδίσει (2-0) και τον α' αγώνα.
Oσον αφορά το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Football League, η Hλιούπολη κέρδιζε στο ημίχρονο με 2-1, όμως στο β' μέρος η ομάδα της Bοιωτίας σκόραρε τρεις φορές και επικράτησε με 4-2. Oι φιλοξενούμενοι, που είχαν μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Mπάρκογλου (42'), ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Nικολόπουλου (62') και τελικά πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Nαπολεόνι (72') και Zουρούδη (90').
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: