Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Περιμένει Σάντσες, «γλυκοκοιτάζει» Μουντάρι!!

Αν και ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο τον Κάρλος Σάντσες, οι «τρελές» απαιτήσεις της Βαλενσιέν τον οδηγούν να κοιτάει και άλλες περιπτώσεις και μάλιστα καλύτερες…
Περιμένει Σάντσες, «γλυκοκοιτάζει» Μουντάρι!
Μπορεί ο Σάντσες της Βαλενσιέν να είναι βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή, αλλά δεν είναι και η μόνη λύση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλές επιλογές και είναι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή αν κάτι δεν προχωράει, να εξετάσουν άλλες λύσεις.

Οι πρωταθλητές όντως περιμένουν τις εξελίξεις με τον Σάντσες και κυρίως να ξεκαθαρίσει η Βαλενσιέν τις απαιτήσεις της, αλλά βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις και μάλιστα από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες προτάθηκε και ο διεθνής Γκανέζος μέσος Σουλέι Μουντάρι!

Ο 27χρονος Μουντάρι ανήκει στην Ίντερ, η οποία τον Ιανουάριο τον έδωσε δανεικό στην Σάντερλαντ. Η Ιταλική ομάδα δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει τη νέα περίοδο, το γεγονός όμως ότι τον έδωσε δανεικό το προηγούμενο διάστημα δείχνει ξεκάθαρα κάποια πράγματα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις με Σάντσες, την ίδια ώρα όμως βλέπει κι άλλες περιπτώσεις που μπορεί στην πορεία να αποδειχθούν και καλύτερες...

Πηγή: Rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: