Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Έφοδος» για τη δικαίωση του Ηρακλή!!

Δεν είναι υπερβολή, αν πει κανείς ότι οι επόμενες μέρες ίσως είναι οι πιο κρίσιμες και καθοριστικές μέρες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Ο Σύλλογος βρίσκεται μπροστά στο πιο κρίσιμο μεταίχμιο της σύγχρονης ιστορίας του. Μετά από την αποχώρηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, που θα επικυρωθεί σήμερα και τυπικά αλλά και επίσημα, ο ΓΣ Ηρακλής και η Επιτροπή Σωτηρίας έχουν αναλάβει πλέον την κατάσταση στα χέρια τους και αυτοί είναι που θα επιχειρήσουν να κάνουν την μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή και τη δικαίωση – όπως αποφασίστηκε άλλωστε στην ευρεία σύσκεψη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κατσάνειο – παρουσία παραγόντων, βετεράνων, οργανωμένου κόσμου.
Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του Ρέμου στην Ελλάδα μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις, αν και ο τελευταίος επιβεβαιώνει μέσω του «Μ» ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Βαγγέλη Κουκλίτη, το οποίο ωστόσο δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.
Δεν είναι της παρούσης
Βέβαια, αυτό δεν είναι τόσο της παρούσης. Είναι φυσικά ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, είναι μία είδηση, γιατί μιλάμε για την… ενδεχόμενη παραχώρηση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, η οποία μπορεί να διαφοροποιήσει τις καταστάσεις και να δημιουργήσει άλλες συνθήκες, αλλά αυτό που έχει την ΥΨΙΣΤΗ σημασία τη δεδομένη χρονική περίοδο, είναι ασφαλώς η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Ηρακλή. Τίποτα άλλο…
Η παρουσία των ανθρώπων της Επιτροπής τις επόμενες μέρες στην Αθήνα ασφαλώς θα σηματοδοτήσει και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την… επόμενη μέρα στον Σύλλογο και όχι μόνο στην ΠΑΕ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί επί της παρούσης είναι αυτό, που καταγράφηκε και στο χθεσινό φύλλο. Γιατί αυτό έχει σημασία. Ο Ηρακλής είναι μία «γροθιά» και έτσι πρέπει να παραμείνει. Οι επαφές με ΕΠΟ, Μυτιληναίο, Ρέμο – αλλά και όχι μόνο – αναμένεται ουσιαστικά να καθορίσουν το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο Λάκης Παπαϊωάννου ίσως επεκτείνουν την παρουσία τους στην Αθήνα για να προχωρήσουν και άλλες επαφές, αλλά και συζητήσεις.
Άλλωστε, η παρουσία τους και η προσωπικότητα τους είναι τέτοια, που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον Ηρακλή. Όχι μόνο για την ΠΑΕ, αλλά και για τον Σύλλογο ολόκληρο, γιατί είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι ο «καθρέφτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: