Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κινείται για Χάμσικ η Μίλαν!!

Να ταράξει τα νερά της μεταγραφικής περιόδου θέλει η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι!

Η Μίλαν έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας στον άξονα (Αμπροζίνι, Γκατούζο, Ζέεντορφ), ενώ ο Αντρέα Πίρλο αναμένεται να αποχωρήσει. Έτσι, οι Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη με παρόν και μέλλον που θα μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις του κέντρου.

Ο Σλοβάκος διεθνής έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα παρά τα μόλις του 23 χρόνια, καθώς από το 2004 αγωνίζεται στο Καμπιονάτο, όταν και η Μπρέσια τον απέκτησε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το 2007 μετακόμισε στη Νάπολι και έως τώρα έχει συμμετάσχει σε πάνω από 150 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δείξει καλά δείγματα τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως δημιουργός-σκόρερ.

Τη φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα, μία συμμετοχή στο κύπελλο και 7 συμμετοχές και 2 γκολ στην Ευρώπη. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως από τη στιγμή που δεν έχει οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης τα 30 εκατομμύρια ευρώ ίσως είναι ικανά να πείσουν τους ιθύνοντες της Νάπολι να τον παραχωρήσουν, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, τότε η υπόθεση θα γίνει ακόμα πιο βατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: