Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννου «Καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα»

Για το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια, αλλά και για το αυριανό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, μίλησε ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, Απόστολος Γιάννου, τονίζοντας πως το ζητούμενο στην ομάδα είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αλλά παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε συνδρομητικό κανάλι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της περασμένης Κυριακής από θέμα καιρικών συνθηκών. Το γήπεδο ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο και ήταν ένα ματς που ο πιο δυνατός θα κέρδιζε νομίζω. Εντάξει, τώρα δεν μπορείς να κρίνεις αν παίξαμε καλά ή όχι γιατί όπως είπα το γήπεδο ήταν πολύ άσχημο».

- Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είναι πιο δυνατός από τη Βέροια;
«Σίγουρα θα μπορούσε . Εντάξει, αναλόγως την ημέρα. Αυτή τη μέρα δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

- Το γεγονός ότι τρία παιχνίδια μένετε χωρίς νίκη, σας επηρεάζει; Μήπως θα πρέπει να συζητήσουμε για μια "μίνι" κρίση;
«Δε θα το 'λεγα, νομίζω πως είχαμε δύσκολα παιχνίδια πίσω μας. Θέλουμε τώρα να ξαναπάρουμε τους τρεις βαθμούς σ' αυτό το ματς. Δε νομίζω να υπήρχε κάποια μίνι - κρίση. Εμείς κάθε ματς προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που πρέπει και θέλουμε σ' αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσουμε πάλι τις νίκες. Ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις πως θα βγει ένα ματς».

- Με ψυχραιμία και «καθαρό» μυαλό τι θεωρείς ότι πρέπει να βελτιώσετε κατά κύριο λόγο ούτως ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εικόνα;
«Δεν είμαι βέβαια προπονητής ώστε να ξέρω. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε να παίρνουμε και τ' αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής νομίζω δεν έχουμε παίξει τόσο καλά αλλά έχουμε πάρει τ' αποτελέσματα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε να παίζουμε και σωστό ποδόσφαιρο».

- Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην έδρα του. Φαντάζομαι πως έχεις δει τον επικείμενο αντίπαλο σε διάφορα παιχνίδια. Η άποψή σου και πως πρέπει να τον αντιμετωπίσετε;
«Νομίζω πως ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα. Κάθε χρονιά που τον έχουμε αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να έχουμε 'καθαρό' μυαλό και να είμαστε αποτελεσματικοί».

- Εσύ προσωπικά, πως είσαι, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
«Μια χαρά αισθάνομαι, τώρα όποτε θεωρήσει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξω εγώ θα είμαι έτοιμος και θα δώσω αυτό που πρέπει».

Γλύκος: «Θέμα συγκέντρωσης, αλλά και... τύχης»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε σήμερα ο Παναγιώτης Γλύκος από τον εκπρόσωπο της εταιρίας "Οικοενέργεια", Λάζαρο Χανταβαρίδη και αναφέρθηκε τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Βέροια, στον τραυματισμό του, αλλά και το αυριανό ματς με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν επηρεάζει την χαρά του για το βραβείο ο τραυματισμός:

"Ο τραυματισμός δεν μετριάζει την χαρά για το βραβείο που άλλωστε είναι το πρώτο στην καριέρα μου. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, θα μείνω μια εβδομάδα εκτός. Μια εβδομάδα δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι δεν χάνει ρυθμό πιστεύω".

Για το τι πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας για να ξεχωρίσει:

"Είναι θέμα συγκέντρωσης και θέλει λίγο τύχη. Ο τερματοφύλακας αν δεν έχει την τύχη με το μέρος του, δεν μπορεί να κάνει πολλά. Στη Βέροια είχα και την τύχη με το μέρος μου".

Για την εντυπωσιακή απούκρουση στο σουτ του Καλτσά που άλλαξε πορεία:

"Μέσα από την προπόνηση καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις φάσεις διαφορετικά. Και σε αυτή τη φάση ανταποκρίθηκα. Αυτή η απούκρουση φαίνεται πιο πολύ με το βραβείο που παίρνω. Και έπαιξε σημαντικό ρόλο".

Τέλος, για το ματς με τον Λεβαδειακό:

"Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρας μας. Θα παίξουμε για την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι, και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".








πηγή: metrosport.gr

Νέο δημοσίευμα για Gazprom!!

Από τη Βουλγαρία προέρχεται αυτή τη φορά το νέο δημοσίευμα που κάνει λόγο για την πιθανή συνεργασία του ΠΑΟΚ με το ρωσικό κολοσσό Gazprom.

Η ιστοσελίδα «temasport.com» αναφέρεται στη χορηγία που αποφάσισε να δώσει η Gazprom στη Λέφσκι Σόφιας, καθώς και στις ανάλογες κινήσεις που έχει κάνει και στον Ερυθρό Αστέρα.

Στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται ότι οι Ρώσοι αναμένεται να επενδύσουν και στον ΠΑΟΚ, κάτι που βέβαια ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί.


πηγή: metrosport.gr


Κουμάλο: «Ο κόουτς παίρνει τις αποφάσεις»

Για τον αγώνα με τη Βέροια, τον αυριανό με τον Λεβαδειακό, αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας μίλησε στη Nova o Μπογκανί Κουμάλο, τονίζοντας πως στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός:

Για τον αγώνα στη Βέροια:

«Προφανώς δεν είναι θέμα συζήτησης για το αν στη Βέροια παρακολουθήσαμε ή όχι έναν ωραίο αγώνα. Μακριά από την έδρα μας και σ' αυτές τις συνθήκες ήταν κάτι ... τρομερό. Είναι δύσκολο να μπορέσεις ν' αποδώσεις όπως θέλεις σ' έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο αλλά τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας υπ' όψη όλα αυτά ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τον κανένα».

-Ηταν ο τρίτος αγώνας που η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Συνιστά παράγοντα σημαντικού προβληματισμού ή απλά πρόκειται για θέμα ποδοσφαιρικών συγκυριών;

«Δε χωρά αμφιβολία πως θέλουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλεις. Ωστόσο ... ότι έγινε στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Ανυπομονούμε για την επόμενη αναμέτρηση. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε νικηφόρα πορεία βρίσκοντας τα πατήματά μας».

- Παρά την απώλεια βαθμών διατηρήσατε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Είναι ικανό ως γεγονός να σας ενισχύσει ψυχολογικά και όχι μόνο για τη συνέχεια;

«Οσο σίγουρα θετικό είναι το γεγονός πως παραμείναμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τόσο σίγουρο είναι πως θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να δούμε πως θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Είναι μάλλον το καλύτερο γι' αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο της σεζόν να είμαστε δεύτεροι κι επαναλαμβάνω πως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως θα επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στους αγώνες που ακολουθούν».

- Πριν από δυο αγωνιστικές, για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησες ν' αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ, δεν ήσουν στο αρχικό σχήμα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχες δίπλα σου στο κέντρο της άμυνας νέο παρτενέρ, τον Ματέους Βιβιάν. Οι σκέψεις σου γύρω από αυτά τα δυο γεγονότα;

«Οντως ήταν ο πρώτος αγώνας που έχασα. Ο κόουτς είναι ο ... κόουτς κι αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Εμείς ως ποδοσφαιριστές, όλοι μας σεβόμαστε πάντα τις αποφάσεις του. Με στήριξε από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ. Στον τελευταίο αγώνα είχα όντως νέο παρτενέρ στην άμυνα αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που σε νοιάζει και σ' ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ομάδας. Να πηγαίνει καλά και να προοδεύει χωρίς να έχει σημασία το ποιος παίζει. Κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

- Το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, δεν πρόκειται να έχεις στο πλάι σου ούτε τον τραυματία Κατσικά, ούτε τον τιμωρημένο Βιβιάν. Αλήθεια, τι σκέφτεσαι για την επικείμενη αναμέτρηση;

«Το είπα και πριν, ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα, είναι σημαντικός. Σχεδόν πάντα μετά από έναν αγώνα το μυαλό μας αυτομάτως συγκεντρώνεται στον επόμενο. Παίζουμε στην έδρα μας κι αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Για κάθε παίκτη το ν' αγωνίζεται σ' αυτό το γήπεδο λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουμε».

- Τελευταία ερώτηση, γενικώς υπάρχουν πολλές αλλαγές στην αμυντική γραμμή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επηρεάζει τη σταθερότητά της;

«Δε θα το 'λεγα, τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό. Για να είμαστε δίκαιοι, παρότι υπήρξαν αλλαγές δε νομίζω πως επηρεάστηκε η απόδοση της άμυνας. Ας μην ξεχνάμε πως ο προπονητής έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τους έχει σε εγρήγορση, προσπαθεί να τους έχει χαρούμενους, φρέσκους, να μην απογοητευτούν, έτοιμους να προσφέρουν σε οποιοδήποτε διάστημα της σεζόν κι αν τους χρειαστεί. Το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί διατηρώντας μια ευαίσθητη ισορροπία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία στη σεζόν».

Υποχρεώσεις και έλεγχος!!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήτανε το ραντεβού της Κοινωνίας Μελών με τον Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες. Ο Άρης όμως στην κατάσταση που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια να στέκεται σε ένα ζήτημα. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι πολλές και κάποιος πρέπει να καλύψει προκειμένου να μην μένει τίποτε... στην τύχη του.
Σχεδόν εδώ και μία εβδομάδα, μετά τις… ανούσιες συνεδριάσεις, τις παραιτήσεις που τελικά κανείς δεν ξέρει εάν ισχύουνε, τα «μπαίνω» και τελικά «όχι δεν μπαίνω» για το Πρωτοδικείο, την ΠΑΕ Άρης «τρέχει» αναγκαστικά μόνος του ο Αντώνης Ζαμπέτας. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος προκειμένου να μην αφήσει στο «έλεος του Θεού» την εταιρία κλείνει τρύπες καλύπτοντας τις όποιες εκκρεμότητες-υποχρεώσεις υπάρχουνε και είναι άμεσα απαιτητές.

Μία εξ αυτών ήταν η καταβολή χρημάτων σε ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό. Μετά την δόση που δόθηκε στους «παλιούς» παίκτες (Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Καζναφέρη, Παπαστεριανό, Καπετάνο) σειρά είχανε χθες οι υπόλοιποι. Τα χρήματα που μοιράστηκαν στους πέντε προέρχονται από τα τηλεοπτικά και μοιράστηκαν βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει μαζί τους. Το ποσό αγγίζει τις 70.000 ευρώ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους 22 παίκτες είδανε χθες χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, λαμβάνοντας ποσό ένα έναντι των οφειλών. Σε ότι αφορά στους τρεις ξένους (Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο), η συμφωνία που υπήρξε στο οικονομικό εξ αρχής τηρείται δίχως καθυστερήσεις παρά την περιορισμένη εισροή ρευστότητας που υπάρχει. Λέγεται μάλιστα πως έχουν εξοφληθεί το 1/3 των χρημάτων τους.

Ταυτόχρονα, σημαντικά βήματα γίνονται και εν όψει άρθρου 99. Ο Άρης, παρά τα όποια προβλήματα, δημιουργεί τα δικά του… όπλα. Εδώ και μία εβδομάδα το λογιστήριο της ΠΑΕ έχουνε καταλάβει οι ορκωτοί λογιστές της εταιρίας ΝΕΧΙΑ, σύμφωνα με τους οποίους παρουσιάζεται σημαντική βελτίωση το τελευταίο 6μηνο στα οικονομικά. Στοιχείο που θα χρησιμοποιηθεί στις 11 Γενάρη στο δικαστήριο. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, το λογιστήριο της ΠΑΕ σε συνεργασία με τους ορκωτούς αναλύει τα στοιχεία της χρήσης για την περίοδο 2011 – 2012, ενώ παράλληλα έχει αντικειμενική εικόνα για το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Τα στοιχεία αυτά, δείχνουν ζημιογόνα την περσινή περίοδο (μέχρι και τον Ιούνιο του 2012) όμως τα πράγματα βελτιώνονται στο δεύτερο εξάμηνο, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες. Φυσικά, σε αυτό συμβάλει η μείωση του μπάτζετ, αλλά δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης μπορεί σταδιακά να σταματήσει να παράγει χρέη. Με αυτά τα δεδομένα, μια σταθερή διοίκηση με ανθρώπους που θα αναλάβουν αρμοδιότητες, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο βιωσιμότητας στο άνοιγμα της διαδικασίας για την υπαγωγή στο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα.



πηγή: metrosport.gr
 


Αλκαράθ: «Δεν κρατάω μαγικό ραβδί»

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο Λούκας Αλκαράθ τόνισε πως δεν έχει στα χέρια του ένα μαγικό ραβδί, επισημαίνοντας πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά, αφού ήρθε στην ομάδα μια δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη:

«Όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει σε πιο ήπια εποχή μια ομάδα, έχει χρόνο για να γνωρίσει καλύτερα το ρόστερ και να το δουλέψει καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα καταλαβαίνετε ότι είναι πάρα πολύ κρίσιμα και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να λυθούν και ο χρόνος είναι λίγος».

Για το πώς αποφάσισε να φύγει για πρώτη φορά από την Ισπανία:

«Μετά από 24 συνεχόμενες περιόδους που δουλεύω στην Ισπανία, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να δοκιμάσω κάτι άλλο και να δω διαφορετικές κουλτούρες. Σίγουρα, δεν έρχομαι στην καλύτερη στιγμή αυτής της ιστορικής ομάδας, γνωρίζω ότι τα πράγματα δεν είναι άνετα, την ώρα που υπήρχαν άλλες επιλογές πιο «άνετες» για μένα. Παρ΄ όλα αυτά, ελπίζω η απόφασή μου να αποδειχθεί σωστή. Δεν ήρθα εδώ κρατώντας το μαγικό ραβδάκι, αλλά αυτό το οποίο βλέπω είναι ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά».

Για το υλικό του Άρη:

«Αξιολογώντας το ρόστερ, θα σταθώ κυρίως στη διάθεση και στη συνεργασία που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο με ικανοποιεί πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, δεν είναι κρυφό, πως από το ρόστερ λείπει πάρα πολύ η εμπειρία. Εάν συγκρίνουμε το ρόστερ που είχε παλαιότερα ο Άρης, με τα υψηλά συμβόλαια και τα πολύ σημαντικά ονόματα που έχουν περάσει από την ομάδα, καταλαβαίνει κανείς πως θα μπορούσα να δουλέψω εντελώς διαφορετικά. Εμείς, λοιπόν, πρέπει να σταθούμε σε αυτό το οποίο δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, που είναι η μεγάλη διάθεση για διάκριση, για δουλειά και σε αυτά θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη και από τον κόσμο και από εμάς, ώστε αυτά τα παιδιά να κερδίσουν εμπειρίες κα να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο».

Για το πρώτο του παιχνίδι και το τι γνωρίζει για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Γνωρίζω αρκετά καλά την αντίπαλη ομάδα την οποία έχω δει να αγωνίζεται και η οποία βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Γνωρίζω επίσης πάρα πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί και ξέρω ότι αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά έρχονται σε αντιπαράθεση με τη δική μας ομάδα η οποία ήδη μετρά απώλειες, καθώς μετά την απουσία του Πουλίδο, όπως και φαίνεται και ο Μάρκος (σ.σ Βελλίδης), δεν θα είναι στη διάθεσή μας, ενώ και ο Αγκάνθο έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Πρέπει, λοιπόν, να δούμε πως θα στήσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του αντιπάλου».

Για τη Θεσσαλονίκη και μία σύγκριση με τη Γρανάδα:

«Δύο διαφορετικές, αλλά πολύ όμορφες πόλεις. Η Θεσσαλονίκη έχει θάλασσα και οι πόλεις που έχουν θάλασσα, είναι πάντα όμορφες. Την έχω γνωρίσει πολύ λίγο, ενώ γνωρίζω πολύ καλά τη Γρανάδα, αλλά από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα από τη Θεσσαλονίκη, με έχουν ενθουσιάσει και μου αρέσουν πάρα πολύ».

Τσομίδης: «Ο Άρης θα πρέπει να έχει διοίκηση τη Δευτέρα το πρωί»

Για την καθυστέρηση δημιουργίας διοίκησης πρωτοδικείου στον Άρη και τις συνέπειες αυτού, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στο άρθρο 99, Στάθης Τσομίδης, στο "Αθλητικό Metropolis' και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο".

Για την καθυστέρηση στο θέμα διοίκησης τόνισε: "Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ότι η πρόθεση της ΠΑΕ να μπει στο άρθρο 99. Δεν μπορώ να καταλάβω τα "πισωγυρίσματα" των διοικούντων. Αυτή τη στιγμή μετράμε ποιος είναι πραγματικός παράγοντας και ποιος όχι, όποιος δεν θέλει να βοηθήσει, δεν έχει Αρειανή συνείδηση. Τα όσα έχουν γίνει, θα γραφτούν ως μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Δεν γίνεται να μην υπάρχει ένας νομικός για την υπόθεση του άρθρου 99. Εμείς προτείναμε σαν νομικό τμήμα τον κ. Χριστοφορίδη, αλλά ασκήθηκε βέτο. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε μία τέτοιου είδους πράξη.

Για τη γενική συνέλευση που θα πρέπει να γίνει: " Είχαμε μία πολύ διεξοδική συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, εμείς σαν νομική ομάδα δεν μπορούμε να πούμε τι θα γίνει. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που εισηγούνται τέτοια θέματα. Προσωπική άποψη μου είναι ότι το θέμα θα πρέπει να λυθεί διαμέσου πρωτοδικείου. Σε λίγο πλησιάζει και η λήξη του δικαστικού έτους. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Διοίκηση θα πρέπει να έχουμε τη Δευτέρα το πρωί".


Για το θέμα του υποψηφίου επενδυτή που έχει απασχολήσει αρκετά την ομάδα τις τελευταίες ημέρες: "Οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει θα πρέπει να περιμένει το τι θα γίνει στην υπόθεση του άρθρου 99. Αν είναι ένας σοβαρός επενδυτής. Δεν μας αφήνει αδιάφορους η έλευση ενός επενδυτή, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτό. Επαφές μπορούν να γίνουν, αλλά χρειάζεται και πράξεις περαιτέρω. Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να μην έχουμε να επιλύσουμε πρακτικά θέματα που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και καιρό. Πάντως την υπαγωγή στο άρθρο 99, θα την πετύχουμε. Κάποιοι καταγράφουν μία διαφορετική στάση της ΕΠΟ απέναντι στον Άρη, αλλά η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Η στάση της ΕΠΟ δεν είναι η αρμόζουσα προς τον σύλλογο".

Ενώ για τις αναβολές των προσφυγών δήλωσε: "Η αρχή "σκληρός νόμος, αλλά νόμος", δεν αποτελεί πάντα δικαιοσύνη. Γιατί η δικαιοσύνη έχει μεν το σπαθί, αλλά και τη ζυγαριά. Όσοι ξεχνούν την ζυγαριά, είναι σε λάθος δρόμο.



πηγή: metrosport.gr
 


Προτάθηκε ο Ντούσερ στη Βέροια!

Την περίπτωση του Άλντο Ντούσερ, φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι της Βέροιας.

Ο Αργεντίνος ποδοφαριστής έχει αγωνιστεί για μία 12ετία στην Ισπανία, ενώ τελευταία αγωνιζόταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην Ένωση Παραλιμνίου, από την οποία όμως αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι ιθύνοντες της "βασίλισσας του Βορρά", βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του 33χρονου παίκτη, μια και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Εσπανιόλ.

Στο μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ, προς τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Τσελιόπουλο, ο οποίος έχασε την σύζυγό του:

"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. ,οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς το μέλος του τεχνικού επιτελείου (προπονητή τερματοφυλάκων) κ.Τσελιόπουλου Χρήστου για τον άδικο χαμό της συζύγου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει".



πηγή: metrosport.gr