Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Να μειώσουμε τη διαφορά από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο»

«Να μειώσουμε τη διαφορά από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο»
Μετά την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το βλέμμα των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στραφεί στο ισπανικό πρωτάθλημα και πως θα μειώσουν τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της «βασίλισσας» μίλησε και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ που πήραν οι «μερένχες».

«Βρισκόμαστε ακόμη μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Το κακό είναι πως η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς, την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης», είπε αρχικά ο αρχηγός των «μερένχες».

Στην συνέχεια ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε και για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος στους “16”. Ωστόσο, θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε, όποιος και είναι. Πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μειώσουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας όσο περισσότερο γίνεται».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: