Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Την βοήθησε ο… Θεός!!

Την βοήθησε ο… Θεός
Η Στουτγάρδη πήγε να πάθει «κάζο».

Ωστόσο την έσωσε το διπλό που είχε κάνει (2-0) στην έδρα της Κοπέγχαγης, καθώς στη τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου, οι δύο τους ισοβάθμησαν, με τους Γερμανούς να παίρνουν –έστω και οριακά- την πρόκριση.

Η Στουτγάρδη έχασε εντός έδρας από την αδιάφορη Μόλντε 1-0, ενώ η Κοπεγχάρη δεν κατάφερε να νικήσει την Στεάουα Βουκουρεστίου, που είχε ήδη προκριθεί, με το τελικό 1-1, να αφήνει εκτός διοργάνωσης του ς Δανούς.

Στουτγάρδη – Μόλντε 0-1

Οι Γερμανοί έπαιζαν με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Με νίκη δεν τους ενδιέφερε το αποτέλεσμα του άλλου ομίλου, ωστόσο ήθελαν… περιπέτειες. Οι Νορβηγοί αιφνιδίασαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ανγκάν να κάνει το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Η Στουτγάρδη δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, με το… αυτί της να είναι στο έτερο παιχνίδι του ομίλου. Εν τέλει ήρθαν τα καλά μαντάτα και στην ισοβαθμία με την Κοπεγχάγη πανηγύρισαν την πρόκριση, αφού το πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε έρθει 0-0, ενώ στο δεύτερο, οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει 2-0.

Κοπεγχάγη – Στέαουα Βουκουρεστίου 1-1

Η Κοπεγχάρη ήθελε νίκη και καλά νέα από τη Γερμανία. Η Στεάουα είχε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο μόνο αδιάφορη δεν ήταν καθώς ήθελε την πρωτιά στον όμιλο. Οι Ρουμάνοι στο 73’ πήραν προβάδισμα με τον Ρουσέσκου, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 87’ με τον Βετοκέλε. Έτσι με το 1-1, η Στέαουα πανηγύρισε την πρωτιά στον όμιλο της, ενώ από την άλλη, οι Δανοί έμειναν εκτός συνέχειας, καθώς δεν υπερτερούσαν στην ισοβαθμία με τη Στουτγάρδη.

Τελική βαθμολογία πέμπτου ομίλου:

1. Στεάουα Βουκουρεστίου 11
2. Στουτγάρδη 8
3. Κοπεγχάρη 8
4. Μόλντε 6



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: