Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Μέσι: «Φοβήθηκα, αλλά όλα καλά τώρα»

Μέσι: «Φοβήθηκα, αλλά όλα καλά τώρα»
Ανακουφισμένος με τη διάγνωση πως ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν ήταν σοβαρός δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τρόμαξε το κοινό της ομάδας του όταν αποχώρησε με φορείο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπενφίκα, αλλά τελικά το πρόβλημα που αποκόμισε ίσως απλώς να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ματς της Κυριακής με την Μπέτις στη Σεβίλλη.

«Στην αρχή φοβήθηκα τα χειρότερα λόγω του πόνου που ένιωσα. Ευτυχώς τώρα νιώθω καλά. Ήταν ένα απλό χτύπημα. Δεν ξέρω, βέβαια, ακόμη αν θα παίξω την Κυριακή. Η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εμένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες», ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός και πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού όταν αγωνίζεσαι. Θα μπορούσε να μου συμβεί οπουδήποτε, ακόμη και σε μια προπόνηση».

Δεν παρέλειψε, δε, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων για την κατάστασή του. «Είμαι ευγνώμων για τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. Αυτά τα μηνύματα που έλαβα με κάνουν ευτυχισμένο», τόνισε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν ξυπνά και κοιμάται με την ιδέα του να καταρρίψει το ρεκόρ των 85 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος του Γκερντ Μίλερ, από τον οποίο τον χωρίζει μόλις ένα γκολ. «Δεν μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να σπάσω το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Όμως δεν κρύβω πως θα μου άρεσε να το πετύχω, γιατί πρόκειται για μία επίδοση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια», ανέφερε ο «Λέο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: