Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τσομίδης: «Ο Άρης θα πρέπει να έχει διοίκηση τη Δευτέρα το πρωί»

Για την καθυστέρηση δημιουργίας διοίκησης πρωτοδικείου στον Άρη και τις συνέπειες αυτού, μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στο άρθρο 99, Στάθης Τσομίδης, στο "Αθλητικό Metropolis' και στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο".

Για την καθυστέρηση στο θέμα διοίκησης τόνισε: "Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ότι η πρόθεση της ΠΑΕ να μπει στο άρθρο 99. Δεν μπορώ να καταλάβω τα "πισωγυρίσματα" των διοικούντων. Αυτή τη στιγμή μετράμε ποιος είναι πραγματικός παράγοντας και ποιος όχι, όποιος δεν θέλει να βοηθήσει, δεν έχει Αρειανή συνείδηση. Τα όσα έχουν γίνει, θα γραφτούν ως μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Δεν γίνεται να μην υπάρχει ένας νομικός για την υπόθεση του άρθρου 99. Εμείς προτείναμε σαν νομικό τμήμα τον κ. Χριστοφορίδη, αλλά ασκήθηκε βέτο. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε μία τέτοιου είδους πράξη.

Για τη γενική συνέλευση που θα πρέπει να γίνει: " Είχαμε μία πολύ διεξοδική συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, εμείς σαν νομική ομάδα δεν μπορούμε να πούμε τι θα γίνει. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που εισηγούνται τέτοια θέματα. Προσωπική άποψη μου είναι ότι το θέμα θα πρέπει να λυθεί διαμέσου πρωτοδικείου. Σε λίγο πλησιάζει και η λήξη του δικαστικού έτους. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Διοίκηση θα πρέπει να έχουμε τη Δευτέρα το πρωί".


Για το θέμα του υποψηφίου επενδυτή που έχει απασχολήσει αρκετά την ομάδα τις τελευταίες ημέρες: "Οποιοσδήποτε θέλει να επενδύσει θα πρέπει να περιμένει το τι θα γίνει στην υπόθεση του άρθρου 99. Αν είναι ένας σοβαρός επενδυτής. Δεν μας αφήνει αδιάφορους η έλευση ενός επενδυτή, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτό. Επαφές μπορούν να γίνουν, αλλά χρειάζεται και πράξεις περαιτέρω. Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να μην έχουμε να επιλύσουμε πρακτικά θέματα που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και καιρό. Πάντως την υπαγωγή στο άρθρο 99, θα την πετύχουμε. Κάποιοι καταγράφουν μία διαφορετική στάση της ΕΠΟ απέναντι στον Άρη, αλλά η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Η στάση της ΕΠΟ δεν είναι η αρμόζουσα προς τον σύλλογο".

Ενώ για τις αναβολές των προσφυγών δήλωσε: "Η αρχή "σκληρός νόμος, αλλά νόμος", δεν αποτελεί πάντα δικαιοσύνη. Γιατί η δικαιοσύνη έχει μεν το σπαθί, αλλά και τη ζυγαριά. Όσοι ξεχνούν την ζυγαριά, είναι σε λάθος δρόμο.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: