Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν διαλέγει αντίπαλο ο Ολυμπιακός»

«Δεν διαλέγει αντίπαλο ο Ολυμπιακός»
Καμία διάθεση να διαλέξει αντίπαλο και όμιλο δεν έχει ο Ολυμπιακός εν όψει Top 16, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ.

«Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη φάση και δεν πρόκειται να διαλέξουμε αντιπάλους. Είναι αδύνατο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε στο Κάουνας ή στο Μιλάνο ή στο Ζάγκρεμπ και φυσικά μέσα στην έδρα μας», ανέφερε.

Όσο για το ματς, είπε: «Νομίζω πως ήμασταν αρκετά έτοιμοι. Χάσαμε μόνο ένα διάστημα στο τέλος του πρώτου μέρους, από σχήματα ασυνήθιστα που εφάρμοσε η Τσεντεβίτα, αλλά αυτά δεν μπορούν να σου δώσουν λύσεις μακροπρόθεσμα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι που ξέρουμε και νικήσαμε. Η Τσεντεβίτα είχε προσαρμόσει το παιχνίδι της εντελώς πάνω μας».

Για τις πολλές ασίστ του Ολυμπιακού, είπε: «Θέλουμε οι ασίστ μας να είναι συνεχώς παραπάνω από τα λάθη και το έχουμε καταφέρει στα περισσότερα παιχνίδια».

Τέλος, για το εντυπωσιακό για την εποχή φορμάρισμα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Εμείς δουλεύουμε για κάθε κατοχή στην προπόνηση και τους αγώνες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε γίνει η ομάδα που πρέπει να νικήσουν όλοι. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά μένουν στο πλάνο και οι σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητικού τιμ είναι άριστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: