Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο Κατίδης δεν πρέπει να γίνει φλώρος!

O Κώστας Κετσετζόγλου γράφει στον sportdog για το θέμα Κατίδη στην ΑΕΚ, τον "μάγκα" Γκερέιρο που ξεφτύλισε τη διοίκηση και το ανέκδοτο με τον Λίνεν και τον Κατσουράνη. Σήμερα θα τελειώσει και τυπικά το θέμα Κατίδη. Το "πρώτα ο Θεός" απαραίτητο. Αφού λοιπόν ειπωθoύν όσα πρέπει να ειπωθούν μπροστά σε όλη την ομάδα, αφού ο Κατίδης ζητήσει πρώτος συγνώμη όπως οφείλει κι αφού κάνει το ίδιο κι ο Πήδουλας επειδή έτσι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κόμπλεξ κι ας έχουν αθωωθεί πλήρως από τους καθ ύλιν αρμόδιους πρέπει από το επόμενο λεπτό και ο ίδιος ο Κατίδης αλλά και το τεχνικό τιμ να φροντίσουν να είναι πράγματι η τελευταία φορά.
Χωρίς βέβαια ο Κατίδης να γίνει ...φλώρος αφού το αλήτικο στιλ που έχει αν το χρησιμοποιεί εκεί που πρέπει είναι προτέρημα. Να μην είναι φλώρος αλλά να είναι επαγγελματίας. Εφτασε Πέμπτη. Μην ασχοληθούμε κι άλλο με αυτό το θέμα που σε μια νορμάλ ομάδα θα είχε λυθεί άμεσα ή μάλλον δεν θα είχε δημιουργθεί ποτέ.
Η ΑΕΚ έκανε τη μεγαλύτερη φετινή νίκη με τα Γιάννενα παίζοντας χειρότερα από ότι σε ήττες. Ετσι είναι η μπάλα. Τη διαφορά την έκανε η κατάθεση ψυχής αλλά και η εξυπνάδα που δεν χαρακτηρίζει φέτος την ομάδα. Οταν ο Λίνεν είδε πως δύσκολα θα πάρει το ματς πήγε φανερά για να μην το χάσει όπως με τη Λιβαδειά κι όταν μπήκε το γκολ του Σταματή το αποτέλεσμα κλειδώθηκε με τρόπο που δεν είχαμε συνηθίσει φέτος. Με τον τρόπο που πρέπει να συνεχίσει η ομάδα για να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης.
Μαζί με όλα τα ευχάριστα της νίκης ήρθε και το πριμ του Ρότζερ. Δεν έχει σημασία το ποσό αλλά η πράξη. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έχει να παίρνει σχεδόν μισό εκατομμύριο αλλά έβγαλε το χιλιάρικο και το μοίρασε στους συμπαίκτες του. Μάγκας. Ολοι αυτοί που βγαίνουν κάθε εβδομάδα φωτογραφίες μόστρα στα επίσημα, μέλη του Δ.Σ., και μέτοχοι της φτώχιας πως δεν το σκέφτηκαν τόσο καιρό; Τους ξεφτύλισε ο Ρότζερ. Η θυσία τους φτάνει μέχρι να πληρώνουν τα εισιτήρια για να πηγαίνουν σε κανένα αγώνα εκτός Αθήνας. Λες και υπήρχε περίπτωση να τους τα πληρώσει κανείς. Και βέβαια να προσφέρουν ...δωρεάν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους λες και είχαν κι άλλη δουλειά να κάνουν.
Διάβασα κι ένα ωραίο ανέκδοτο. Ο Λίνεν λέει άρχισε να ...κάμπτεται και μάλλον θα ζητήσει τον Κατσουράνη παρότι είχε άλλες επιλογές πρώτες για τον μοναδικό παίκτη άνω των 24 που μπορεί να πάρει η ΑΕΚ τον Γενάρη. Αραγε αυτοί που τα λένε αυτά πιστεύουν ότι του κάνουν καλό του Λίνεν; Μάλλον να τον γελοιοποιήσουν θέλουν παρότι ο άνθρωπος δεν είναι γελοίος. Τέλος πάντων. Ούτως ή άλλως βλέπω να τον παίρνει ο ΠΑΟΚ τελικά αφού ουδείς ασχολείται, και καλά κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και γενικά αν δούμε Κουμαλό και Βιβιάν, με το τι θέλει και πιστεύει ο Δώνης. Μόνο ο Κατσουράνης μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ αλλά πρέπει να μιλήσει και με κάποιον. Υπάρχει χρόνος αλλά ελάχιστος πλέον αφού αυτή η ιστορία έχει τραβήξει πολύ και τα περιθώρια στενεύουν. Σίγουρα προτιμάει την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ αλλά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες.
Y1: Τελικά η Γιωργάρα το δίνει δωρεάν το πλάνο σωτηρίας; Ούτε μισός αγοραστής δεν βρέθηκε; Κρίμα τις ...πόρτες.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: