Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δεν το… κουνάει ο Χουλκ!!

Δεν το… κουνάει ο Χουλκ!
Η κόντρα του Χουλκ με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι ανήκει στο παρελθόν! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδειξε μεταμέλεια, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο προπονητής του στη Ζενίτ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αλλαγές. «Στόχος και των δύο είναι να πάμε τη Ζενίτ ψηλά», ανέφερε για τους στόχους του στο μέλλον.

Η διαμάχη των δύο ανδρών, για το γεγονός πως ο Χουλκ είχε γίνει αλλαγή, δημιούργησε προς στιγμήν προστριβές στο εσωτερικό των πρωταθλητών Ρωσίας, με τον πρώην φορ της Πόρτο να απειλεί ακόμα και με πρόωρη αποχώρηση από το σύλλογο.

Ωστόσο αυτά είναι ήδη… ιστορία.

«Γενικά ανήκω στους ανθρώπους που ζουν για το ποδόσφαιρο και δεν μου αρέσει να με βλέπω εκτός γηπέδου. Μου αρέσει και η προπόνηση καθώς μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα που θα βοηθήσουν στη συνέχεια την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Είναι νομίζω φυσιολογικό να θέλω να μείνω μέχρι το τέλος ενός αγώνα στον ποδοσφαιρικό χώρο, καθώς κάθε παίκτης έχει αυτό το συναίσθημα. Από την άλλη, βέβαια αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως και ο προπονητής μου έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές. Όταν αντικαταστήθηκα, ήμουν λυπημένος καθώς δεν μπορούσε να βοηθήσω περαιτέρω την ομάδα και παρασύρθηκα από τη στιγμή…», ανέφερε αρχικά ο Χουλκ και συνέχισε:

«Σίγουρα ακόμα δεν γνωριζόμαστε (σ.σ Σπαλέτι) καλά μεταξύ μας, γιατί ήμαστε για μικρό διάστημα μαζί. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Έχουμε τον ίδιο στόχο, να φτάσουμε ψηλά την Ζενίτ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: